holdbarheten av latex madrasser

holdbarheten av latex madrasserDet er fordeler og ulemper til latex madrasser. Denne type madrass er langvarig, med en anslått levetid på mer enn 20 år, noe som er absolutt tiltalende, men trenger noen individer ikke liker den gummierte lukten av en latex madrass
Latex madrass aficionados hagl holdbarheten. og god støtte at disse madrass gir, mens andre hevder at en latex madrass har langsom utvinning tid og ikke i overensstemmelse til kroppen som et minne skum madrass gjør

Du trenger:
Erstatning lyspære.
Ladder (om nødvendig).

Identification

Bestbedguide. com bemerker at den gjennomsnittlige latex madrassen er bygd opp på en til fire lag, med kjernen eller botnlaget den firmest av alle lag. Lagene får stadig mykere jo nærmere du kommer til det øverste laget. Kjernen er fem til seks inches tykk og er laget av polyuretan skum eller av en tykk latex. Dette er hva som gir den underliggende støtte for madrassen. Komforten lag eller øvre lag av madrassen er konstruert av minnet form eller myk latex, og disse lagene er gi det sengen en mykere følelse.

Unngå Billige Latex Madrasser

Det er to amerikanske produsenter av all-naturlig latex madrasser, inkludert Latex Green (Latexco) og Latex International, notater Foamsource. com. Disse produsentene produserer holdbare madrasser med utvidede garantier. Unngå å kjøpe billige latex madrasser, som ikke vil vare så lenge, eller gi støtte og komfort du søker.

Hensyn

Den holdbarhet av latex madrass avhenger i stor grad på materiale som har blitt brukt i konstruksjonen av madrassen. For eksempel kan fiber i en latex madrass være laget av tremasse, som gjør madrassen puster godt, føles myk og har evnen til å strekke og samsvare med kroppen din.

Mest holdbare

Tenk at det er tre forskjellige typer lateks skum, inkludert syntetisk lateks, blandet latex og 100 prosent naturlig latex, sistnevnte bearbeidet fra saft av en gummi treet. Dette 100 prosent latex versjonen er den mest holdbare slags latex, men det er også den dyreste. Denne madrassen vil vare i over 15 år. Sjekk for å se hvor mye naturlig latex er inkludert i madrassen. Dette beløpet skal føres opp på madrassen taggen.

Andre funksjoner

En latex madrassen vil gi den samme komforten til en fjærmadrass, men vil vare mye lenger. Latex madrass produsenter er mer sannsynlig å bruke miljøvennlige materialer, blant annet bomull og økologisk ull, mens syntetisk skum og kjemisk behandlet stoffer vil bli funnet i fjærmadrasser. Fordi latex er slitesterk og robust materiale, vil den beholde sin form og komfort i 20 år, om ikke lenger.

Andre artikkelen

 • hvordan å designe en vin rack
 • unike dekorere ideer for barns rom
 • dekorere en barneklubb lekerom
 • panel stiler
 • hvordan gjøre billig plast persienner ser dyrt
 • awesome soverommet ideer
 • toile stoff informasjon
 • hvordan å male dekorasjoner i en kids lekerommet
 • sammenligning av ledet & halogen
 • hvordan å lage en åpen swag Valance
 •