gode dekorere ideer for soverom

gode dekorere ideer for soveromSoverommene er et sted å gå å vitalisere kropp og sjel etter en hard dag på jobben eller skolen. Barnerommet kan være et sted der barnet underholder hans venner, gjør leksene sine, lytter til musikk eller spiller elektroniske spill. Opprett et sted å slappe av og samle krefter fra travle livsstil, enten det er å lese en bok i en polstret vindusplass eller nyter en kopp kaffe eller ettermiddagste i et hjørne retrett i soverommet.

Castle Style Bedroom

Opprette en luksuriøs soverommet som gjør at du føler deg bortskjemt og som om du er i et slott oppdaterer deg under slummer din. Ved hjelp av flotte tekstiler for sengetøy og draperier vil gi rommet ditt et majestetisk preg. Innlemmer spesielle detaljer, slik som ytre eller beaded kaste puter, en besvimelse sofa eller et hjørne område med to klassiske stoppede stoler og et lite bord i mellom dem, vil gi soverommet en touch av eleganse. Bruke strukturerte bakgrunnsbilde med klassiske Fleur de lis design eller andre klassiske symboler eller male veggene i en nøytral skygge vil gi rommet en fornem utseende.

Funky, Eclectic Style

Bruk av fet eller neonfarger på veggene og hengende metall skulpturer eller din favoritt moderne kunst vil gi en funky utseende til soverommet. Denne typen soverommet er perfekt for en tenåring eller unge voksne i college. Legge multipurpose møbler, for eksempel en futon som dobler som en sittegruppe og en seng, vil gjøre utmerket bruk av en liten plass og bidra til å skape en innbydende atmosfære for besøkende.

Seaside Dekor

Hvis din favoritt ferie sted er noe i nærheten av havet eller en innsjø hytte, deretter en beachside hytte dekor er riktig for deg. Ved hjelp av off-white eller pastellfarger nyanser maling på veggene vil gjøre rommet til å føles luftig og lys. Sengetøy og draperier av lette, naturlige stoffer med en strand eller utandørs tema vil forbedre stemningen av en innsjø retrett. Bilder av hav solnedganger, en sti langs stranden eller skulpturer av måker eller marint liv vil ytterligere gi rommet en avslappet vibe.

Tema soverom

Hvis du har yngre barn i hjemmet, gi dem innspill i dekorere sitt soverom. Sengetøy og gardiner med en popstjerne eller deres favoritt animerte karakter vil gi dem et soverom de er stolte av å kalle sin egen. Ofte, tepper, lamper og annet tilbehør er tilgjengelig i samme tema, og vil gi rommet et balansert utseende og skape et rom sine venner elsker å besøke.

Andre artikkelen

 • hvordan du kan dekorere et kjøkken med bilder og røde vegger
 • beach house kjøkken ideer
 • om moderne interiør design
 • ulike utforminger av gardiner
 • hvordan å henge et bilde fra et bilde rail
 • søte rom ideer for eldre tenåringer
 • hvordan du kan dekorere med lanterner og bambus
 • over bakken pool dekorere ideer
 • oppussingsarbeider rom ideer for en regnskog
 • karakteristikker av viktorianske møbler
 •