dorm room layout ideer

dorm room layout ideerDet første problemet med en sovesal rommets størrelse er mangel på plass. De fleste sovesaler pugge ett femtinitti studenter innenfor sine stramme rammer, etterlot lite rom for personlige plass. Dette fører til det andre problemet: mangel på lagringsplass. Ikke bare er det ikke mye plass til lagring av dine eiendeler, er det heller ikke vanligvis mange forhåndsinstallerte oppbevaringsmuligheter. Det tredje problemet er mangel på dekor eller estetisk appell.

Legg Space

Det er to hovedmåter å legge mer plass til hybelen, og begge involverer din seng. Det første alternativet er å loft sengen. Dette innebærer heve sengen å optimalisere mengden av bakken plass for oppbevaring og studier. Du vil først vil sørge for at det er innenfor dorm regler og kontroller at du har litt hjelp. Når sengen er hevet du har mange alternativer. Det kan være lurt å flytte pulten din under-dette vil helt åpne opp rommet ditt. Hvis skrivebordet er å tungt eller er fast, prøv en plastboks bin eller en bok hylle for mer lagringsplass, og kaster en bønne bag stol eller andre sitteplasser under. Til å lyse opp plassen under sengen, kan du bruke en festet på lesing lampe festet til rammen arbeidet i sengen. Det neste alternativet er å køye sengene, hvis du har en romkamerat. Dette vil helt åpne opp rommet ditt og gi deg mer levende plass. Igjen, sørg for at det er innen bygg-reglene og at du har litt hjelp.

Bagasje

I mange tilfeller, å ha mer lagringsplass i ditt hybelen du må ofre plass. Det er nå nok av alternativer som kan hjelpe deg å fjerne rot og la rommet ditt til å være mer åpen. Nøkkelen er å utnytte alle områder tilgjengelige. Å frigjøre skuff plass, bruk flat plast oppbevaringsbokser. Disse passer bra under en seng og er perfekt for sesongens klær eller til å oppbevare ekstra forsyninger, toalettsaker, førstehjelp prosjektpakker og selv videospill tilbehør og DVDer. Du kan også finne mini-hyller enheter som kan festes til veggen med en inkludert selvklebende, så det er ingen skade gjort og alle dorm reglene følges, og disse enhetene er perfekt til bruk som en natt stand. Bruk plast kroker for elementer som nøkler, sweatshirts og jakker, da dette frigjør begrenset skapplass. La skap doble som sidebord. Hengende skohyller er nyttige for frigjøring av bunnen plass i skapet ditt, som så kan brukes til ekstra lagringsplass.

Décor

Når hybelen er organisert, ryddig og som romlig åpen som mulig, er det på tide å pynte. Det er nok av spennende muligheter, om du vil transformere rommet eller bare gi den til din egen kreativ touch. Bruk streng lys, lava lamper, kinesisk papir lanterner eller pryd lamper for belysning funksjonalitet og dekorasjon. Hvis du ønsker å bli virkelig kreativ, prøve å brette origami figurer eller kjøpe kunstige blomster og henge dem med fiske strengen fra taket. Andre innredning inkluderer: gardin skillevegger (spesielt hvis du har en samboer), vegg bilder som følger et bestemt tema (f. eks, filmer på 1940-tallet) og andre morsomme nips du kan komme over.

Andre artikkelen

 • hvordan du velger tepper som ikke viser fotavtrykk
 • dør og støping ideer
 • hvordan man skal utforme et bad med farge
 • hvordan gjøre en indre kunstig blomst bukett for hjemmet
 • betydningen av farger i feng shui
 • Forskjellen mellom vanlige og sateng bomull
 • under-counter belysning ideer
 • hvordan gjøre en orb vannfontene
 • hvordan du velger en aksent vegg når du maler
 • hvordan du velger planter og trær for hjem innredning
 •