dekorere ideer for en lukket veranda i hyttestil

dekorere ideer for en lukket veranda i hyttestilDu trenger:
Utskifting lyspære
. Ladder (om nødvendig).

En lukket veranda gir deg en måte å nyte solskinnet i alle årstider. Med store vinduer for å slippe inn den vakre naturen samtidig ut elementene, kan det tjene som en sunroom for hjemmet ditt. Folk vil besøke, spise, lese, ha te eller bare slappe av i dette varme og innbydende rom. Hytte-stil dekorere, med sin avslappede, behagelig stil, vil gjøre denne plassen spesielt koselig og innbydende.

Legg Farge og Stil

Legg til farge og liv til trammen ved å velge lyse, muntre mønstre for møbler, tepper, puter, og andre elementer. For en veranda i engelsk hyttestil, velg en blanding av mønstre, slik som blomster utskrifter og sjekker eller striper. For en romantisk-stil veranda, fokus på lys rosa og rødt blomstermønster. For fransk landsted stil, velger rike, dristige farger. Se Cottage Home Decorating, under, for eksempler på disse stilene og mer. Velg din favoritt stil før du begynner å dekorere, eller utvikle en klar idé om hvordan du blander forskjellige stilarter.

Bruk Antique Furniture

Velg antikke møbler for en sjarmerende og behagelig følelse. En gyngestol er et utmerket valg for å føre gammeldags sjarm til verandaen din. Velg lyse skogen eller hvitmalte møbler for en lys, munter utseende. Du kan også male tremøbler med pynt i Tole stil dekorasjonsmaling, som bruker enkle penselstrøk til å lage dekorative trimme eller bilder.

Bring i Outdoors

Lag en overgangssone mellom ute og inne i lukkede våpenhuset . Arbeid i elementer fra naturen, som en birdbath, mosegrodde hagen dekorasjoner og masse planter, som "Better Homes and Gardens" antyder. En eklektisk utvalg av disse utendørs elementer passer hytte-stil perfekt, legger lunefull sjarm til rommet. Wicker møbler gir også et snev av utendørs, som gir et alternativ til antikviteter.

Velg Interessant Accents

Gjør plassen din egen ved å velge aksenter som forteller en historie. Shadowboxes lar deg vise mange mindre knickknacks, gjør en flott tillegg til en hytte-stil hjemme, så Cottage Home dekorere sier. En favoritt tekanne som brukes til å holde blomster også gir et personlig preg, og farge-fylle det slik at den er full av blomster. Disse tradisjonelt innendørs aksenter også legge til blanding av innendørs /utendørs stil.

Legg Flowers

På samme måte, plassere blomster i vaser eller andre beholdere, som store kaffekopper, og satt dem på bord, vinduskarmer og hyller. Tole-stil håndmalte bokser også gjøre stor vaser for en koselig hytte veranda. Plant blomster og busker rundt utsiden av verandaen også, å gi den en lun følelse og legge vakker natur.

Andre artikkelen

 • DIY stigen bokhylle
 • hvordan sette en Malibu elektriske timer
 • hvordan du kan dekorere bad med draperier
 • hvordan å designe en drøm hus gratis
 • Baseboard maleri tips
 • ideer for en unisex kid’s room
 • baderomsrenovering & dekorere tips
 • hvordan bestemme hvor mange teppefliser man trenger
 • diy faux ferdig i brunt papir poser
 • hvordan å lage en linoleum område teppe
 •