dekorere en restaurert tømmerhytte

dekorere en restaurert tømmerhytteUnder den tidlige utviklingen av Amerika, tok bosetterne fordel av Overflod ressurser til å bygge tømmerhytter. Trær gitt ved til sine hjem og møbler. Møbler var enkelt og dekorasjoner ble håndlaget av fruen i hjemmet. Gjenoppretting av en tømmerhytte gir utfordringer, men belønningen på slutten er dekorere å vise din kreative side. Tømmerhytte innredning bør fokusere på komfort for kropp og sjel

Du trenger:.
Earth-tone stoff
. Flanell ark.
Kast puter.
Knotty furuskog.
Leather møbler.
Gyngestol.
Kaster.
Afghan.
Quilt.
Tynne gardiner.
Forheng.
Pull-backs.
Gingham gardiner.
Hobbyer å vise.
Flettet fille tepper.
Iron kroker.
Kaffe kan.
Canning jar.


en.
Velg stoff farger i jordfarger å få kontakt innsiden av hjemmet med det utendørs omgivelsene. Grønn, blå, og nyanser av brunt fungerer godt sammen og vil gli fra rom til rom.
To.
Velg møbler laget av knotty furu eller skinn. Gi ekstra sitteplasser med gyngestoler.
Tre.
Display koselige kaster eller afghanere over stoler og sofaer for rask tilgang på kalde netter.
Fire.

Dekorer veggene med elementer som viser dine hobbyer. Fiskere vil sette pris på å være omringet av gamle fiskestenger, antikke kurver, og lokker vises i en sak. Turgåere kan vise lokale kart over stier og staver hang på kroker. Prøvetakere kan pryde enhver vegg i hytta og gir en hjemmekoselig preg med sitater å reflektere personligheten.
fem.
Bruk flettet filleryene å ta chill av etasjene. Plasser en stor teppe under spisebordet eller i stua. Små tepper på kjøkkenet legge til en koselig følelse.
6.
Velg plaids for sengetøy for å legge til et land touch. Flanell ark vil avverge kalde netter og solide farger vil bland godt med rutete pynteputer. Fullfør seng med en dyne for ekstra varme.
7.
Velg et land quilt mønster for en voksen soverom. Bruk rene, hvite gardiner for vinduene med tyngre gardiner lagt til sidene. Fest pull-backs for muligheten til å lukke forheng under den kalde netter, eller trekke gardiner tilbake for å varme opp rommet med naturlig sollys.
8.
Bruk Gingham sjekket gardiner på kjøkkenet vinduer. Velg kafé gardiner som kan lukkes i bunnen for personvernet, men åpen på toppen for lys.
9.
Vis mot ville blomster i et ikke-tradisjonelle vase. En kaffe kan eller hermetisering jar lage en perfekt vase for hytta dekor.
10.
Fest jern kroker til en gammel båt åre og bruk på kjøkkenet til å henge gryter eller i inngangen for strøk.
11.
Place gyngestol på verandaen for å se på naturen og som en varm velkomst for familie og venner.

Andre artikkelen

 • faux skinn vegg teknikker
 • hytte-og lodge dekorere
 • skikkelig verktøy for innvendig maling
 • kreative måter å vise smykker
 • 3d hjem dekorere
 • hvordan gjøre fire tommers dypt hyller
 • shower ideer for bad med vinduer
 • Fordelene med sparepærer
 • Huset tegn ideer
 • hvordan man skal utforme et rom for sansene
 •