bjørn barnehage dekorere ideer

bjørn barnehage dekorere ideerNår dekorere en baby barnehage, er en bjørn tema passer for både gutter og jenter. Det kan arbeide med en rekke farger, og kan tilpasses en rekke ulike design preferanser. Som du utformer en barnehage sentrert på bjørnen, velger du elementer som koordinere med resten av hjemmet ditt og som vil omgir barnet i en rolig, avslappende atmosfære.

Infant-vennlig Bears

Når du søker etter utstoppede bamser å sette i barnets krybbe, se etter produkter som er spesielt designet for babyer, og disse alternativene vil bli gjort uten løse deler eller lang pels, noe som setter seg fast i barnets fingre eller fanget i munnen hans.

Bear-tema Wall Border

stedet for å velge et bakgrunnsbilde med et kaotisk bamse skrive, male veggene en myk pastell farger som vil være beroligende til en baby. Legg til en subtil teddybjørn kontakten med en avtagbar kant i en minimal utskrift, for mye detaljer på taket nivå tendens til å gå seg vill eller ignorert. Se for enkle silhuetter eller et inntrykk-basert utskrift.

Antique utstoppede bjørner

For en sofistikert barnehage aksent, se etter antikke bamser med bevegelige armer og ben. Denne typen bjørn tilfører et snev av gammel atmosfære til en baby's room, og er ikke ment å bli spilt med. Plasser bjørner på hyller eller på toppen av en tilførsel skap, utilgjengelig for babyer og små barn.

Bear-print Bedding

For et øyeblikk, billig barnehage makeover, se etter barneseng sengetøy i en bamse print. Velg en baby teppe med en stor sentral bamse, eller ark med et mindre print. Se etter myke stoffer og bleke farger, som ifølge Natural Home magasinet, er beroligende til barnets øyne.

Stensilert Walls

Hvis du ikke kan finne en passende bjørn-tema tapetsering, vurdere å spraye på en scene på veggene. Dette kan være så enkelt eller så forseggjort som dine ferdigheter tillater. For et enkelt prosjekt, sjablong en eller to bamser over babyens seng, sette dem i vinkler for å skape visuell interesse. For et mer komplekst prosjekt, slår en vegg i et veggmaleri av en bamser 'picnic. Du kan også lage en rustikk utseende grensen ved å spraye bjørn skisserer langs taket eller midt-vegg.

Ole Brumm Accents

For et snev av klassisk Storybook bjørn innredning, legg i et par Ole Brumm design elementene . Vurder strømpe barnehagen med gamle bøker med den berømte bjørnen og vennene hans, og se etter myke kosedyr versjoner av Ole Brumm, Nasse Nøff og Tussi. Den myke farger vil være behagelig for utvikling av visjonen til barnet ditt, og bidra til en sofistikert, myk innredning. Du kan også finne en antikk print eller reklame, og har den plassert i en ytre ramme for å legge en subtil snev av litterær interesse til rommet.

Andre artikkelen

 • riktig plassering av barometre
 • landet skogsområder dekorere ideer
 • montering strukket lerret malerier i tre bilderammer
 • hvordan du kan dekorere rundt en liten tv
 • Forskjellen mellom gardiner og forheng
 • morsomme ideer for en tenåringens rom
 • de økonomiske fordelene av keramiske gulvfliser
 • hjemmekontor lakkfarger
 • hvordan å henge stor vegg flis
 • hvordan å transformere et lys armatur i en swag lampe
 •