DIY - redoing stol møbeltrekk

DIY - redoing stol møbeltrekkHvis du stoler er ser ut som de har sett bedre dager og du tenker å gi dem den boot-vurdere å fornye dem i stedet. Reupholstering gamle møbler kan gi nytt liv til en gammel innredning. En av de første DIY polstringen prosjekter mange mennesker takle erstatter stoffet på spisestuestoler. Det er en enkel sak å kutte ut et mønster og vifter med en stift pistol. Det gamle spisestue sett kan snart være på vei til en rask utvinning

Du trenger:.
Møbeltapetsering stoff
. Batteridrevet skrutrekker.
Målebånd.
Staple avtrekker, flat skrutrekker eller wire cutters.
High-density skum.
Stifte pistol og stifter.
Polyester vatt.
Saks.


en.
Velg møbelstoff. Møbelstoff, som er mer holdbart enn andre stoff, er ofte plettbestandig og vil forlenge levetiden til stoler. Jo tykkere og stivere stoffet jo vanskeligere polstringen prosessen vil bli, imidlertid. Det vil ta omtrent 1 yard av stoff for fire stoler.
To.
Fjern setet fra stolen. De fleste sitteputer bruke en enkelt stykke tre holdt på med skruer. Bruk en batteridrevet skrutrekker for å gjøre jobben raskere. Ved arbeid på et sett med stoler, antall seter og stoler slik at skruehullene vil stille opp når reinstallert. Marker foran hver sete med bokstaven "F. " Mål hver side av setet, merking sitt senter.
Tre.
Fjern stoffet ved å trekke ut alle stiftene med en stift avtrekker, en flat skrutrekker eller wire cutters. Sett setet på baksiden av stoffet for å hindre at smuss fra å komme på det nye materialet. La aldri gammelt materiale under nytt stoff. Rengjøring av nytt stoff vil gjøre at gamle flekker vises på den nye stoffet.
Fire.
Bytt skum (hvis slitt eller beiset) med høy tetthet 1-tommers skum (tilgjengelig på de fleste stoff butikker). Cut skummet litt større enn setet, ca 1 /4 tommers hele veien rundt. Det mest grunnleggende aspektet ved et prosjekt som dette er dens skum fundament. Komforten til en stol hengsler på plastens evne til å holde seg i form. Noen skum vil dampen tilbake til sin opprinnelige form, men bare midlertidig. Gamle knust skum svekkes med tiden.
Fem.
Sett fyllet med polyester vatt. Legg setet på toppen av vatt. Skjær rundt trestykke med en saks og la 2 eller 3 ekstra inches på hver side. Trim vatt til 1 /4 tommers større enn setet. Dette vil gi setet en kronet effekt. Glatt vatt ned over skummet og putt vatt under bunnen av setet. Stift vatt måte å setet med en stift pistol.
6.
Plasser tre setet på baksiden av stoffet. Klipp stoff, etterlot minst 3 inches av møbelstoff rundt setet. Hold mønstre sentrert og striper rett. Hvis stoffet har noen lur til den, lede den mot setet er tilbake. Fold stoffet i to. Mark oppe og nede sentre ved å kutte små hakk. Deretter refold stoffet i halvparten motsatt retning og kuttet to hakk. Line opp de fire hakk med stolens senter merker.
7.
Bruk 3/8-inch stifter og starte stifting i hakkene et par inches til hver side av sentrum. Glatt og rette ut materiale mens stifting, men ikke strekke stoffet nok til forvrengte stoff mønstre. Arbeid mot hjørnene, stifting et par stifter av gangen. La hjørnene på stoffet ustiftet. På hvert hjørne, heis stoffet i en topp, godt å rykke i stoffet ned til den skaper to folder, deretter stifte det på plass. Roter setet og gjenta for hvert hjørne.
8.
Klipp hjørnene dersom polstringen er mer enn 2 inches. Hvorvidt folder vise eller ikke vil avhenge av tykkelsen på polstring. Flere lag med stoff gjør puten ujevne, forlater gap mellom rammen og setet. Gjøre prosjektet har et utseende ved å stifte en svart støvdeksel (finnes på stoff butikker) til bunnen av setet.

Andre artikkelen

 • hvordan du kjøper ny bordlampe nyanser
 • de økonomiske fordelene av keramiske gulvfliser
 • hvordan å designe innendørs belysning
 • Slik Refinish MDF thermofoil skap
 • lakkering av faux laminat benkeplater
 • pirat baby room ideer
 • hvordan å identifisere vintage belysning
 • kul tenåring soverommet ideer
 • spisestue vegg dekorere ideer
 • fliser på gulv alternativer
 •