tips for å lage et stort soverom romantisk

tips for å lage et stort soverom romantiskHovedsoverommet bør være et sted for hvile, avslapning og tilflukt fra travle liv og byrden av ansvar. Det bør være et sted for komfort og romantikk. Hvis du går til sengs hver kveld eller våkne opp hver morgen og lurte på hvorfor din hovedsoverom ikke la deg følelsen romantisk innstilt, kan det være på tide å revurdere ditt dekorere valg. Med noen viktige tips, kan du gjøre selv den mest uinspirerende soverommet til en romantisk pusterom.

Paint

Legge til en maling farge på veggene er ofte den enkleste måten å inspirere litt romantikk i soverommet. Vegger malt i standard byggmester hvitt kan forlate rommet ser sterk og streng i stedet for varm og innbydende. Altfor lyse nyanser av maling kan la deg eller din ektefelle følelse av uro og opphisset heller enn romantisk. Velg en myk vegg farge i alle nyanser som gjør deg og din partner føler seg rolig og innhold. Jordtoner kan skape en følelse av varme og pleie, og nyanser av blått, grønt eller grått kan føles kjølig og komfortabel.

Lighting

Retten belysning er avgjørende for den romantiske stemningen i alle master soverommet. Stearinlys sette scenen for romantikk, kan så noen strategisk plasserte stearinlys i hele soverommet bidra til å skape en amorøs stemning. Du bør også vurdere alle de andre lyskilder på soverommet og vurdere pæren wattstyrke som brukes i hver lampe. High-watts pærer er ideelt for lesing, men ikke for romantikk. Bytt ut lamper eller lysarmatur med lavere-watts pærer, eller installere dimmer brytere slik at du kan kontrollere nivået på belysningen når du vil.

Stoff

Velg stoffer for soverommet som appellerer til din romantiske side. Selv bomull kan være holdbart og praktisk, er hovedsoverommet en plass som krever at du splurge på minst et par elementer å låne en følelse av luksus. Sett et flott område teppe ned, henger en dramatisk baldakin fra sengen eller investere i noen silkedraperier å ramme vinduene i eleganse. Kjøp en overdådig sengeteppe og myke puter som gir skjønnhet og snu sengen til den romantiske midtpunkt soverommet ditt.

Clutter

Tøm ut rot i soverommet for å holde følelsene i romantikken i live hver dag. Gamle aviser igjen på gulvet, kan hauger av klesvask på en skammel, en uoppredd seng eller matrester og skitne retter på nattbordet avlede oppmerksomheten fra det rolige, romantiske følelsen du har jobbet så hardt for å designe i hovedsoverom. Hold det rent og ryddig, slik den romantiske design kan skinne gjennom.

Andre artikkelen

 • vindu behandling design for avrundet vinduer
 • Slik flis et bad forfengelighet
 • informasjon om lysstoffrør
 • hvordan gjøre beaded skapdører
 • Hvordan velge koordinerende farger for møbler, vegger, og teppe
 • treslag andersen dører
 • moderne vs moderne møbler
 • enkelt å gjøre hjemmet dekorere og organisering tips
 • instruksjoner for restringing Pleated nyanser
 • hvordan gjøre jernoksid
 •