roller vs maling pistol

roller vs maling pistolMale en vegg krever dekker store områder. Noen av disse vil kreve oppmerksomhet på detaljer rundt områder som dører og vinduer. To alternativer for å male disse områdene er maling våpen, eller sprøyter, og valser. Begge eller disse verktøyene har fordeler og ulemper, men vil få jobben gjort, og kan brukes med både akryl og oljemaling

Paint Sprøyter

Paint spredere er noen ganger referert til som høytrykkssprøyter eller maling våpen. Det finnes ulike størrelse tips som kan bli satt på disse slik at du nøyaktig kan dekke det området du har tenkt til. De fungerer enten ved maling blir tømt inn i dem, eller ved en hjelp av en slange som går fra maling kan for å sprøyta. Bruk den du er mest komfortabel med. Før du bruker denne på en vegg, maler på skrap trebit slik at du kan venne seg til bevegelsen til det og kan finne den størrelsen tips du vil bruke.

Valser

Paint valser brukes ved å sette en forside på et håndtak og rulle den opp og ned en vegg. Fyll en maling brett med maling og rull rullen i det å få det vått med maling før du bruker den på veggen. Den delen av valsen som soaks opp malingen kalles "nap". Lengre lur vil skape mer strukturert vegger, og kortere lur vil gjøre vegger jevnere. Maling i sikksakk mønster, deretter vertikalt til hele veggen er dekket.

Fordeler

Fordelen med maling sprøyter er at de ikke krever at du holde dipping dem i noe. For eksempel, hvis ware du male en høy vegg som krever bruk av en stige, med en sprøyte du kan bare fortsette å male uten å måtte laste. Det er også tips som kan bli brukt slik at du kan mer nøyaktig maling rundt dører og vinduer. Maling ruller er veldig enkel å bruke og kan ryddes opp raskt.

Ulemper

Paint spredere må rengjøres etter de er brukt. Hvis malingen tørker på dem, kan de ikke være i stand til å bli brukt igjen. Roller dekker trenger ikke å renses umiddelbart, og nye deksler kan kjøpes. Også mange mennesker er ikke kjent med hvordan bruke maling sprøyter så det kan kreve litt øvelse før du bruker dem. Paint ruller kan kreve mer tid til å dekke en vegg fordi de ikke dekke så stort område samtidig som maling sprayer. Også de stadig må dyppes i en maling skuff.

Hensyn

Begge verktøyene er svært nyttig, så vurdere størrelsen på området man maler. Ved hjelp av en maling valse vil kreve bruk av en pensel for hjørner mens en maling sprayer leverer en spray som kan brukes nøyaktig på hjørner og andre små områder.

Andre artikkelen

 • hjemmelaget upholstered hodegjerder
 • baby soverommet farger
 • hvordan du kan dekorere en teen guttens soverom
 • gjør-at-home ideer for en dr.
 • hvordan å lage en glassdør for et kabinett
 • hvordan å male soverommet skap
 • hvordan du kan dekorere i safari
 • vestlige interiør dekorere ideer
 • hvor å fjerne en radiator for å dekorere
 • hvordan du finner ut hvor mye maling er nødvendig for vegger
 •