koselige sunroom ideer

koselige sunroom ideerEn godt designet sunroom er et koselig sted å få kontakt med naturen i noen årstid. På våren kvelder eller vinter ettermiddager kan du nyte varmen fra sollyset, og få din daglige dose av vitamin D fra komforten av din favoritt sofaen eller stolen. Om sommeren, bare åpne vinduene og nyte den friske luften, spesielt tidlig på morgenen før rommet blir for varm.

komfortable møbler

Møbler i en koselig sunroom bør være så behagelig som din stue møbler, oppfordrer folk til å slappe av. Wicker er et populært valg for sunrooms, men ofte ikke egner seg til å slappe rundt. Stoler eller sofaer kan være både attraktiv og komfortabel. Bare å velge møbler med små nok proporsjoner for rommet. Hvis du har plass, er et osmansk et flott tillegg til sittegruppen.

Pillows

Velg matchende pynteputer som er behagelig for å sove på, slik at folk kan sove og slappe av med dem. Unngå puter dekket i dekorative knapper eller blonder, til fordel for myke pannelugg og en glatt overflate.

Farger

Velg lyse farger som hvitt, gult og grønt i veggene og møbler for å gi rommet en solrik følelse. Du kan bruke hvit eller en veldig lys farge på veggene, og velge møbler i en litt dypere farge eller med munter utskrifter, som roser eller blader, for kontrast.

Planter

Hold masse planter i rommet slik at du er omgitt av natur når du sitter inni den, som vist på Good Housekeeping. Velg blomster i farger som matcher rommets innredning, for å gi rommet et helhetlig preg. Om vinteren, hvis rommet blir for kaldt for plantene, flytte dem til en annen solrikt sted i huset.

Tepper

En sunroom ofte har et hardt gulv laget av stein, tre eller vinyl, som bidrar til å holde rommet kjøligere. En liten teppet, eller sett med tepper, vil gjøre sittegruppe se og føles komfortabel. Velg myk, plysj tepper å plassere foran stoler eller sofaer.

Sesonger endringer

Som årstidene, variere innredningen din litt. Om vinteren, hvis du bor i et kaldere klima, vil snøen og frosten naturlig pusse opp rommet, og gi den en glitrende glød midt i et uberørt hvit bakgrunn. Velg en rik, dristig farger som rød eller kongeblå til kontrast med snøen. Bruk farger med måte. For eksempel velger rødt poinsettas å plassere på et bord eller vinduskarm, eller plasser blått og sølv stearinlys rundt vinduet avsatsen.

Book Hylle

Place en bokhylle i hjørnet av rommet og fylle det med lesestoff, oppmuntre folk til å nøle og lese. Din koselige sunroom vil være et ideelt sted for curling opp med en god bok.

Handmade Accents

Velg håndlagde aksenter som hånd-vevde tepper eller kurver til å gi solrik plass en enda varmere følelse, som HGTV antyder. Velg et tema som sørvestlige kunst, land eller hytte stil, eller en annen stil som understreker muntre, varme farger og naturlige materialer.

Andre artikkelen

 • gulv ideer for trapper
 • hvordan gjøre gusseted stolputer
 • kjøkken design ideer for hvite skap
 • mørkt tre beisfarger
 • hvordan å henge ting på sement vegger
 • hva er flokk bakgrunnsbilde?
 • hjem møbler stiler
 • bad håndkle ideer
 • hvordan du søker etter dekorative kjøkken ideer
 • farge ideer for hjemmekontor
 •