interiørdesign ideer for biljard

interiørdesign ideer for biljardDu trenger:
Paint fargekart
. Paint prøver eller tester bokser.
Pensel.

Det klassiske slag biljard, avledet fra croquet spilt i det 17. århundrets Frankrike, er også ofte kalt "snooker," en moniker gitt av den britiske. Navnene og varianter av spill varierer rundt om i verden. Lag et rom som hedrer den gamle verden klassen av spillet ved å opprette en rik og behagelig plass. Husk at detaljene ikke er rent dekorative, men ofte integrert i spillet. Til slutt, bør du ikke bare gå inn i et annet rom, men en annen verden.

Tabell

Velg en tabell med stilig mørkt tre. Føler ikke bundet til den grønne følte, dyp rød, blå og tan også fungere. Center bordet slik at det er ikke bare den viktigste hendelsen, men også slik at spillerne har nok plass til å bevege seg og skyte. Husk at biljardbord er større enn biljardbord, er så god plass viktig. Hold innredning klar av tabellen. Biljard stativer kan monteres på veggen i nærheten.

Lighting

Det må være god belysning over bordet, særlig som snooker, i tillegg til å bruke en større tabell, bruker mindre lommer. Presisjon er viktig, og spillerne regne med å overhead lys. Vanligvis, tre eller fire anheng henge lampene over bordet. Som for resten av rommet, er det fint å holde ting litt dimmer slik at bedriften kan slappe av etter sin tur.

Dekor

Dark treverk bør ikke være forbeholdt bare for tabellen. Opprett en bar område eller lounge i mørke skogen. En mahogny bar med dempet belysning og glass nyanser melds godt med stemningen i spillet. Noen biljard rom gjør bruk av tre trim i enten wainscoting eller kronen. Skinnseter legge til stemningen. Nær biljardbord, men satt langt nok tilbake, slik at publikum ikke forstyrrer spillet, gå med bar krakker med ryggen, slik at gjestene kan følge handlingen komfortabelt. Hvis du har en bar eller lounge-området, lær klubben stoler er et utmerket tillegg. Burgunder, cognac og mahogny stoler er foretrukket, og krem vegger skaper en fin kontrast. Stoffer absorbere lyd, så hvis gulvet ikke er teppebelagt, området tepper vil hjelpe. Holde rommet kjølig og godt ventilert, spesielt hvis du tillater røyking.

Rommet bør du føle deg som hjemme, så hvis nøytrale er mer din stil, gå med beige filt og lysere (Pecan eller hvit) skinn. Hvit og grå granitt gir en elegant bar. Denne fargepaletten beveger seg i atmosfæren fra gamle verden til elegante og moderne.

Andre artikkelen

 • om engelsk hytte interiørdesign
 • hvordan du føler deg bedre ved hjelp av humør farger og hjemme belysning i rom dekor
 • hvordan å henge duett nyanser
 • hva er burlap stoff?
 • Toscana decor ideer
 • kreative maleri ideer for barnas rom
 • utendørs dekk belysning ideer
 • hvordan å dekke en lite pen gap mellom en granitt countertop og en brikke benken
 • interiørdesign prosjekter
 • gardin ideer for et hvitt soverom
 •