ideer for en tenåringens rom med svarte og rosa farger

ideer for en tenåringens rom med svarte og rosa fargerDu trenger:
¾ x ¾ tommer tre
. Saw.
Stud finder.
Elektrisk drill.
Skruer.
Kort skruer.

Teen jenter liker å forandre rommet opp innimellom. La dem design det selv ved hjelp av svart og rosa. Pink er en veldig feminin farge som mange små jenter liker. Teenage jenter kanskje ikke innrømme det høyt, men de kan fortsatt liker rosa selv som de blir eldre. Det er mange forskjellige temaer du kan bruke med rosa og sort dekor, hvorav en er akkurat riktig for din tenåringsdatter.

Retro

Design en retro-stil med rosa og svart. Male veggene rosa med svart trim. Besøk loppemarkeder og sparsommelighet butikker for å finne møbler og tilbehør som minner om 1950-tallet og 60-tallet. Se etter stykker med krom, for eksempel et speil med krom kant. Re-cover en kommode med selvklebende counter laminat og krom støping å gjøre det se ut som en skranke i en brus butikk. Hang retro kunstverk på veggene, spesielt hvis bitene inneholder mye svart å bryte opp den rosa i veggene og i ett med den svarte trim av rommet. Gjør seng med rosa og svart sengetøy som passer inn med resten av innredningen.

Rocker

La din datter til å være rocker hun ønsker å bli ved å dekorere rommet hennes i rocker-girl stil . Paint ett eller flere av veggene svarte-men kanskje du ikke vil male alle veggene svart som det vil være deprimerende. Male trim av rommet rosa og legge rosa og sorte gardiner. Riv bunnen av gardinene til å gi dem frynsete kanter for å forbedre rocker stilen i rommet. Du kan også bruke saks til å klippe rufsete kanter, og deretter vaske gardinene før du henge dem opp. Vask av kuttet gardinene vil gi kantene en fillete utseende. Heng plakater av hennes favoritt rockestjerner bruker rosa og sorte rammer.

Elegant

Legg eleganse til en tenåringsjente rom ved å bruke rosa og svart. Male veggene en nyanse av rosa og trim en annen nyanse av rosa. Marker svarte gjennom resten av rommet med møbler og tilbehør. Hang bilder med mye rosa i dem på veggen i svart rammer. Bruk svart smijern møbler for å gi rommet en elegant hage-stil. Hang ren svart eller rosa stoff på vinduene som en lett vindu behandling. Legg nyanser om nødvendig for personvern. Gjør seng med rosa sengetøy med litt svart i dem. For eksempel velge en rosa blomster stoff som kan ha en liten bit av svart kjøre gjennom den. Trekk innredning av hele rommet sammen med sengen og vinduet gulvbelegg.

Andre artikkelen

 • HGTV veggmaleri ideer
 • tv hengende ideer
 • hvordan måle gardin materiale
 • hvordan å dekke en lampeskjerm med materiale
 • gardin headboard ideer
 • Kjøkkenet dekorere ideer fra vest indies
 • hvordan å dekorere et moderne sort / hvitt kjøkken
 • hvordan å lage en stein bad mat
 • hvordan gjøre faux wainscoting
 • DIY cd hyller
 •