enkle floral tabellen innredning ideer

enkle floral tabellen innredning ideerBlomster tabellen dekor fungerer godt for en rekke anledninger, inkludert bryllup, formelle middager og ferier. Lage enkle blomsteroppsatser som borddekorasjoner er et enkelt prosjekt og krever bare noen få elementer. Enkelt floral tabellen dekor følger ikke noen spesiell design, du har frihet til å skape den blomstrete utsmykningen av ditt valg

Ferie og sesonger centerpieces

Lag ferie og sesongens centerpieces ved hjelp av blomster og farger av sesongen sammen. med ferie dekorasjoner. For eksempel, består av en blomster påskebord midtpunkt en pidestall og en klar glassbolle med malte påskeegg og pyntet med friske blomster som nellik eller liljer. Paint hvert egg et enkelt, pastell skygge slik at eggene ikke overmanne blomstene, men i stedet utfylle dem. Plasser en liten mengde vann i bunnen av bollen for blomstene, og legg eggene i bollen. Ordne blomster rundt eggene i design som du vil.

Følg en lignende idé på høsten eller for Halloween, men erstatte egg med små gresskar eller gresskar. Vurder uthule et stort gresskar å tjene som displayet rett i stedet for en klar glassbolle og fyll den med bare blomster som bromeliads. Plasser en grunn plate eller tallerken på bunnen av gresskar til å holde vann til blomstene.

Teapot Ordninger

Bruk en dekorativ keramisk tekanne å holde en liten samling av blomster for en formell middag. Besøk en secondhand butikk for å finne en tekanne fordi du skal bruke den bare som en vase. Secondhand butikker har vanligvis en samling av mistilpassede tekanner, noe som er et annet alternativ for å dekorere et bord. Velg lignende utseende eller helt andre tekanner og fylle dem med en liten mengde vann. Legg til en haug av små blomster som tusenfryd og fioler, eller noen større funn som peoner.

Tradisjonell Vaser

Tradisjonell, dekorative vaser fungerer bra for å holde tørkede blomster fordi tørkede blomster er ikke like levende som friske blomster og vil ikke visuelt overvelde vasen. Noen tradisjonell eller antikke vaser er laget av porøse materialer og er ikke egnet for å holde vannet så de må ha tørkede blomster, som ikke krever noe vann. Tørkede blomster også vare lenger enn friske blomster slik at denne type floral tabellen dekor er egnet for utvidet feiringer. Oppsøke høye tørkede blomster for høye vaser og kortere, fyldigere blomster for knebøy vaser.

Andre artikkelen

 • hvordan du får flekker av en antikk speil
 • hvordan å male konkrete peiser
 • deler av et vindu og deres funksjoner
 • hvorfor bruke et teppe pad?
 • installasjon av kjøkken dempet belysning
 • hvordan du bytter bevegelser i mantelen klokker
 • hvordan å lage personvernet på min terrasse på et budsjett
 • hvordan antikke furu
 • hvordan å henge faux blomst kurver
 • definisjon av kaste sengetøy
 •