acid farging hemmeligheter

acid farging hemmeligheterAcid farging er en måte å vekke en kjedelig betonggulv. Acid stain fungerer på samme måte tre flekker i at det ikke skjul overflatedefekter men i stedet øker dem. Riktig forberede de konkrete for flekken vil sikre tiltalende resultater. Ikke bruk polymer-baserte reparasjon forbindelser som de ikke vil farge skikkelig. Før flekker, sand på overflaten med en maskin laget for jobben. En konkret sliping maskin kan leies fra et hjem forbedring sentrum.

Acid Beis Søknad

Den tettheten av en betongoverflate er ikke ensartet hele. Porøse områder av betongoverflaten vil absorbere mer farge enn tettere områder, skape pytter. En forundersøkelse kan gjøres med vann for å finne de områdene som motstår absorpsjon. Selv om produsentens anvisninger som regel staten til å bruke syre flekken jevnt over overflaten ved hjelp av en pumpe opp sprøyta, får du bedre resultater ved å påføre syre til overflaten til den er mettet, men ikke puddled. Bruk av et nytt strøk etter første strøk har reagert vil sikre full dekning og full farge depositum.

Saw Cuts

Hvis du er farging et design som krever mer enn én farge, pass på å skille farger ved å kutte grenser, eller så kutt, med en håndholdt betong joint så. Acid beis vil blø under tape og fugemasse.

Brush

Betong inneholder mange små hull og luftlommer. Acid flekken bør vaskes ut i en konkret underlag for å sikre tilstrekkelig absorpsjon. Du vil trolig se til din lokale jernvarehandel for en syrefast pensel og vil bare finne en liten 6-tommers pensel. Hvis du har en stor betongflaten å farge, kan du se på den lille børsten og være fristet til å utelate skrubbing prosessen. Acid flekken inneholder ikke nok syre til å oppløse plast, så alle plast-stritter kost eller børste vil fungere fint. For store områder, en plast-stritter push kosten ville være en effektiv måte å flytte syre rundt.

Mopp

overflaten på betongen er ofte ikke glatt. Ved vask av overflaten for å nøytralisere syren flekken, ikke bruk en ull eller garn mopp. Den ru overflaten vil trekke små rart av fiber fra mopp, forlater overflaten ganske hårete. Du vil ikke kunne se fibrene til du har brukt sealer, når det er for sent. Fibrene er umulig å fjerne, og kan ødelegge hele prosjektet, avhengig av ønsket utseende finish. Den beste moppen å bruke er en laget av T-skjorte stoff.

Sealer Søknad

Ikke påfør sealer før overflaten, ledd og så kutt er tørre. Såvidt selfangere går, er det vanlig å tenke tykkere er bedre. Tykk selfangere har en tendens til å forlate pensel eller rull linjer og tar lengre tid å tørke. Jo lenger tid det tar for en sealer til tørk, jo større er sjansen for saken, for eksempel støv, bli sittende fast i finish. Når temperaturen stiger, utvider betong og frigjør luft, og som det kjøler ned den trekker luft inn en større sjanse for luftbobler oppstår i tykk sealer på grunn av betongens utvisning av luft. Det er best å bruke en tynnet første lag med sealer med en sprøyte i kveld timer når betongen trekker luft i. Du kan deretter følge med tykkere andre og tredje strøk.

Tetningsmidler

Når overflaten blir farget er utendørs, må det forsegles med en akryl-eller silan sealer. For innendørs, bruker bare uretan eller epoxy lakk. Alltid gjelde minst tre lag med sealer for noen syre farging prosjekt.

Andre artikkelen

 • dekorere en safari stil master soverom
 • split foajeen interiørdesign ideer
 • hvordan antikk murstein
 • alternativer for innfelt belysning
 • zebra print ideer
 • hvordan å koordinere gardiner med din vegg farge
 • vindu behandlinger for baugen vinduer
 • typer lyskilder
 • hvordan å lage en magnetisk tavle
 • stein peis med innebygd ideer
 •