hjem dekorere vinduet behandling ideer

hjem dekorere vinduet behandling ideerHvis øynene er vinduet inn i din sjel, så hvorfor ikke tenke på vinduer som øyne inn i hjemmet ditt? Ofte betraktet litt mer enn bakgrunnen, kan vinduer bli en pulserende samlingspunkt i ethvert rom med litt dekorativ behandling. Et vell av vinduet behandlinger har allerede blitt standard innredning, men ikke la det stoppe deg fra å legge et snev av kreativitet som kanskje selv på grensen til avant garde.

Hjemmelaget Gesims

Legge til en gesims i vinduet ditt ikke gir bare litt arkitektonisk klasse, det også kan ha utilitaristisk effekten av maskert persienner eller nyanser når de er hevet. Gesims er ferdige i materialer som inkluderer gips, tre og polyuretan. Betters Homes and Gardens vindu behandlinger redaktører anbefaler å lage og dekorere din egen gesims ved hjelp av to 4-av-14-tommers boards, stol jernbane molding, tapeter grensen, maling og stoff.

Swags

Det britiske teamet som jobbet sammen å publisere "Creative Vindusbehandling råder kutter en hjemmelaget gardin swag langs bias å skape en mer naturlig myke fold. Som en dekorativ vindu behandling, er en swag vesentlig noe mer enn et stykke stoff som er drapert over fortrinnsvis ornamental vindu hardware for å skape en dramatisk effekt som ser mer kompleks enn den faktisk er.

Feilkoblede Windows

Dealing med to vinduer som er så nær hverandre at de er uten unntak sett på som et lag kan bli en frustrerende opplevelse når de to vinduene er av åpenbart feilaktige størrelser og former. "The Smart tilnærming til Window Décor" tilbyr forslag om å behandle to vinduer på samme måte ved å matche dem med samme design. Dette kan bety å velge forskjellige typer behandling, men gjør de mindre og større vindu match i form av farger og stoff. Ytterligere matchende kan gjøres ved å bruke samme type dekorative hardware som gardinstenger, poler, finials eller holdbacks.

Puff Valance

En puff Valance er et dekorativt vindu behandling preget av de umiddelbart gjenkjennelige puffy dekker over toppen av vinduet. Puff valances kan kjøpes, men det kan være lurt å prøve deg på å lage en hjemmelaget versjon siden de gjør for en relativt enkel søm jobben selv for nybegynnere. For å oppnå det ultimate i poser, ser på dette vinduet behandling som om det var et brasserie og greier robust med ansikts vev.

Fake vinduet over Real Window

Vær kreativ og tenk fra bak stoffet teppet ved å spore ned en billedvev eller maleri som har et vindu som sitt design. Legg til en touch av surrealistisk å vinduet behandling ved å dekorere med en falsk vindu.

Andre artikkelen

 • hvordan å lage en gasbind baldakin for en jentes seng
 • spisestue vegg dekorere ideer
 • soverommet design tips
 • sunne belysning
 • hvor å fastsette persienner som ikke vil gå ned
 • DIY cd hyller
 • hvordan å male bart tre med rustoleum oljebasert maling
 • hvordan du installerer Saltillo leire fliser
 • installasjon av kjøkken dempet belysning
 • eksteriør huset ytterkledning farge ideer
 •