hytte-og lodge dekorere

hytte-og lodge dekorereHytter og lodger tar oss tilbake til den banebrytende dager da tømmerhytter levert et varmt miljø med en knitrende peis og rike farger av naturlig tre. Tømmerhytter er fortsatt populære i dag som boliger, hytter og jakt hytte retreat. I tråd med stemningen i naturen, dekorere en hytte eller lodge bør gjenspeile den rustikke følelsen av pionerene i form av farger, tekstiler, kjøkkenutstyr og møbler

farger og stoffer

Velg farger i tråd med miljøet. Hvis plasseringen av hytta eller hytten ligger i vest, ifølge Hjem dekorere, bruk farger som er jordnære, blått for å gjenspeile himmelen og greener av kaktus eller bladene til en skog.

For ned øst ser i Maine, bruke fargene av innsjøer og dype greener av trær i området. Legge til en touch av bjørk lysner hytta og naturlig stoff som ull, flanell eller skinn forbedrer det generelle rustikt utseende.

Møbler Stiler

I dager tidligere, brukte pionerene hva som var tilgjengelig på land for å lage møbler. Et tre kjøkken bord dekorert med kurver laget med kvister for å holde grønnsak eller frukt legger sterkt til den samlede naturlige utseendet på et kjøkken eller spisestue. I tillegg, en lampe laget av tre og kvist bilderammer, enten håndlagde eller kjøpes på fag-eller antikvitetsbutikker legger den perfekte touch.

Andre sjarmerende trekk for å legge til er dyner eller kaste tepper av rutete eller striper. Bruk tepper som er flettet eller innfødt amerikansk design.

Bad

Legg tre wainscoting på veggene på badet for å legge til en woodsy touch. Endre bryteren platene og erstatte med tre i stedet for plast eller kjøpe dekorative bytte plater for å legge til farge og tekstur på do, ifølge Log Cabin Connection. Bytt maskinvare, slik som håndkle barer, med smijern og en vegg sconce eller to for en elegant touch.

Sett skuffen knottene på forfengelighet skap med messing eller smijern kongler og erstatte doorknobs med håndtak eller dyr silhuetter

Lighting

Legge lite bord lamper laget av animalske gevir;. veden eller smijern gir et dekorativt rustikt preg og bidrar legge mykt lys til mørke hjørner. I en spise-i kjøkken eller spisestue, legge til et tak vifte over bordet for å gi en myk bris mens du spiser, spesielt i varmen om sommeren. Legg orkan lamper til en mantel stykke eller hjørnebord og plassere furu eller blomst-duftende stearinlys i ulike områder. Bare skifte lys lampen dekker med jordtoner vil legge til den rustikke utseendet.

Porch

For en virkelig rustikt utseende, ikke overse utsiden av hytta, spesielt hvis det er en veranda. Plasser tre Adirondack stoler for en rustikk, men stilig utseende som inviterer folk inn, ifølge Cottage Home dekorere. Plasser parafinlamper på trebenker eller rekkverk. Legg blomsterkasser på utsiden av vinduene og plante blomster i gamle washtubs eller melk bokser for en innbydende utseende og en forhåndsvisning av dekor innvendig.

Andre artikkelen

 • hvordan de skal beskytte en premie madrass seng cover
 • design ideer for en stor flat vegg
 • dekorere en gutt på soverommet
 • hvordan å feste svart ut paneler til gardiner
 • treverk sliping tips
 • essensielle for et første hjem
 • hvordan du kan designe ditt eget rom på nettet for barn
 • hvordan sette gesims
 • hvordan å feste gardiner
 • dørpanelet vindu behandling
 •