nye hjem design ideer

nye hjem design ideerFinne frisk design ideer til et hjem kan virke som en skremmende oppgave. Men nye moderne konsepter for å revolusjonere måten hjemmet ditt ser ut er tilgjengelig. Fra små forandringer til store redesign, er det mange unike ideer for alle som ønsker å renovere sitt hjem litt om gangen, eller de som ønsker å fullføre et design overhaling. De fleste av disse ideene kan tilpasses til ethvert hjem-fra periode egenskaper til nybygg-for et fantastisk sluttresultat.

Utendørs Rom

Disse dager folk aldri kan få nok inne plass, så en av de enkleste nye innredningen løsning for å lage et utendørs rom. Hvis stua åpner ut mot hagen, bruker gulv som kan videreføres utenfor å oppnå dette ser. Tregulv i et rom kan videreføres utenfor som terrassebord, mens steingulv i en stue eller kjøkken kan videreføres utenfor som en uteplass. Bruk samme mønsteret for legging utendørs gulv som brukes inne for å koble de to områder, og gi en visuell link for å gjøre det inne på rommet vises større.

Odd Numbers

Mer enn noen gang, er designere favoriserer bruk av tilbehør og møbler i oddetall. For en enkel måte å modernisere hjemmet ditt, grøft symmetri og gå for pyntegjenstander gruppert i tre og tre eller femmere. Opt for tre lysestaker i stedet for to eller lage en design statement med tre sidebord snarere enn en.

Hvit-på-hvitt

For en ultra-moderne utseende, velg hvit som din design tema. Heller enn å møysommelig scouring butikker og nettsteder for samme nyanse av hvitt for maling, møbler og tilbehør; finne så mange forskjellige nyanser av hvitt som mulig, noe som skaper tekstur og dybde i rommene dine. Legge til en aksent farge på puter eller vaser er en rimelig måte å tilpasse dette ser; dialekten fargene kan endres hver sesong for en frisk design

Multifunksjonelle møbler

Prøver å lage et design tema i hjemmet ditt trenger ikke. mener skimping på alle viktige lagringsplass eller utelate ekstra elementer av møbler, som kan ødelegge ordningen. Sats på møbler som flere oppgaver samtidig for å få mest mulig for pengene dine. Prøv lift-top sofabord å bli brukt en annen tabell, samt en bærbar PC skrivebord, eller en hengslet benk som tilbyr et behagelig sted å sitte, og gir også skjult oppbevaringsplass.

Oversized Møbler

Oversized eller overstuffed møbler vil låne et snev av hotellet chic hjem til deg og komfort vil gå gjennom taket også. Prøv badekar stoler og sofaer med knappe for å fremheve sin overstuffing eller velge spisestuestolene med ekstra høy rygg. Full høyde, polstret hodegjerde som passer ditt senger legger litt drama til soverommet.

Natural Stone

Incorporating naturstein i hjemmet ditt vil umiddelbart gjenopplive en sliten innredning. Naturstein som skifer, granitt eller corian kommer i mange farger og mønster formasjoner som passer til ethvert hjem. Det kan være polert eller grovt hugget og utfyller ethvert rom. Legg stein i ildsteder eller kjøkkenbenker, gulv eller som en dekorativ veggbelegg. For en mer lignet-ned alternativet, legge naturstein upstands som et alternativ til flislagt splashbacks på bad eller kjøkken, eller bruke små polerte biter av stein som bookends eller paperweights.

Andre artikkelen

 • forskjellige måter å drapere gardiner
 • bad veggbelegg ideer
 • art deco veggen farger
 • hvordan du oppretter en mosaikk flis tabell
 • typer tepper
 • typer CFL lyspærer
 • hvordan du kan dekorere hjemmet sengetøy
 • om viktoriansk bad
 • hvordan du kan dekorere et halvt bad
 • hvordan gjøre keramiske vaser til lamper
 •