de økonomiske fordelene av keramiske gulvfliser

de økonomiske fordelene av keramiske gulvfliserKeramiske fliser leveres i en rekke størrelser og farger, noe som gjør det til et attraktivt kjøp for huseiere. Fordelene ikke slutt der, men: Keramiske fliser er noen av de mest kostnadseffektive alternativer på markedet i dag. Det er mer enn noen få økonomiske fordeler med å velge keramiske fliser over alternativer som tre, laminat, teppe, vinyl eller naturstein som granitt.

Holdbarhet

Keramiske gulv fliser kan ta mye av misbruk og fortsatt vare hele livet i hjemmet. Sammenlignet med andre typer gulv, står keramiske fliser opp til stor trafikk og slitasje slik at barn, kjæledyr og mange av de besøkende er ikke noe problem. Det er ingen krympe eller utvide som det er med tre produkter, som holder den kjemiske strukturen av keramiske intakt på lang sikt, bidra til varig karakter.

Lett å vedlikeholde

Keramiske fliser trenger feiing og mopping bare nå og da for å holde den ren. Med tregulv, periodisk voksing eller lakkering er nødvendig, men flis har ikke den slags vedlikehold kravet, noe som reduserer langsiktige vedlikeholdskostnader. Og hvis en flis løsner, sprekker eller chips, er det lett å bytte ut at en brikke uten å forstyrre de andre rundt det, så dette sparer erstatning kostnader.

Inexpensive

Keramiske fliser er noen av de mest prisgunstige gulvet produkter på markedet, kommer inn på rundt bekostning av vinyl for de mer økonomisk valg. Det er forskjellige størrelser av fliser, også, optisk for 18-tommers flis kan spare over 12-tommers flis når det gjelder installasjon hvis du ikke tankene å gjøre flere kutt. Også knyttet til installasjon, fugemasse og lim er veldig billig sammenlignet med teppe polstring og tre underlaget. Hvis du er en gjør-det-selv type person, er det relativt enkelt å installere keramiske fliser selv, sparer du kostnaden av å ha noen komme ut å legge det for deg.

Andre fordeler

Keramisk fliser holder seg kald og fungerer som isolasjon, noe som kan bidra til å redusere energikostnadene i varmt geografiske områder. Det tar ikke lukt så det er ikke behov for profesjonell rengjøring som det er med teppe. Likeledes er det ikke generelt utvikle mold, noe som ytterligere kutt ned på rengjøring regninger. Videre er videresalg verdien av boliger med keramiske fliser større-sammenlignet med boliger med vinyl eller teppe-på grunn av produktets holdbarhet og high-end utseende.

Andre artikkelen

 • herregård farger
 • maling og belysning ideer for medium store foajeen
 • hvordan du lyst tre pellets
 • tradisjonelle gulv flis
 • hvordan du lager din egen bok hyllene
 • hvordan du kan dekorere et gult soverom
 • hvordan størrelsen av et klimaanlegg til et rom
 • hvordan du kan lage ditt eget hus planen online
 • ideer for gamle vask kar
 • vindu som dekker typer
 •