DIY cd hyller

DIY cd hyllerSom CD-samlingen din vokser, øker også rote det skaper i huset. Du kan enkelt løse rot problemet forårsakes av CD-er ved å bygge CD-hyller. Den enkle designen er ment å skape en enkelt CD stack sokkel. Du kan bygge flere separate enheter eller tilpasse designet til å romme så mange stabler du trenger. Disse hyllene vil ikke bare temme og organisere musikksamlingen, men de også vil skape en iøynefallende og vakker veggdekorasjon

Du trenger:.
Plastic CD rack setter inn.
Blyant.
Wood.
Bordsirkelsag.
Stain.
Lim.
Stud finder.
Elektrisk drill.
Toggle bolter.
Hanger stropper.
Skrutrekker.
Kort skruer.
Bilde wire.


en.
Plasser en CD mellom plast innsatser. Sett en CD i den øverste sporet og en i bunnen.
To.
Trace omrisset av innstikk og CDer til veden du skal bruke med en blyant. De piggene av cd-ene skal ligge horisontalt og vendt oppover. Merk dette som baksiden av saken.
tre.
Stå skivene opp slik at CD er fortsatt vannrett, men den spines er mot deg.
fire.
Trace denne siden på tre ganger så du har to av disse figurene. Label disse som toppen og bunnen av saken.
Fem.
Legg skivene og CDer på sin side slik at piggene er vertikale og mot deg.
6.
Mark omrisset av denne siden på treet to ganger. Disse vil være de sidene av saken.
7.
Tegn ekstra plass rundt bakstk av saken. Dette vil imøtekomme de andre stykker av tre som vil bli knyttet til å gjøre saken.
8.
Legg to ganger tykkelsen av virket til høyden og bredden på bakstk. For eksempel, hvis veden er 1/4-tommers tykk, tilsett 1 /2 "til både høyden og bredden.
9.
Klipp ut spores figurer i tre med en tabell så.
10.
Beis cut stykker av tre i den valgte fargen og la veden til tørk.
11.
Lim ene siden av skivene til en av sidestykkene. Den fremre kanten av ildsteder bør være foret opp med den lange kanten av skogen. Fest den andre setter på samme måte.
12.
Fest sidestykkene til bakstk ved å stille opp høyden på side brikke med den korte kanten på bakstk. Lim bitene på plass.
13.
Legg topp og bunn stykker over ryggen og på siden brikkene slik at de passer perfekt på linje med resten av veden. Lim disse brikkene sammen.
14.
La limet tørke i alle ledd.
15.
Finn veggen stenderne på veggen ved hjelp av en stud finder. Merk av hvor veggen stenderne er med en blyant, siden dette vil være hvor du vil montere hyllene.
16.
Lag et hull på veggen der du vil montere CD hyller med en drill. Deretter setter veksle bolter inn i hullet du har gjort. Bolten foldet vingene på veksle skal vende skruehodet. Bruk en skrutrekker til å stramme veksle boltene i hullet og sikre at krokene er satt fast mot veggen.
17.
Drill to hull på baksiden av CD-hylle som du gjorde. Hullene bør være på den vertikale kanten av sokkelen som du gjorde. Deretter fester hengeren stroppene til boret hullene med en skrutrekker og korte skruer. Tråden i flettet bildet wire til hengeren stropper og knytte dem til å sikre dem på plass.
18.
Monter CD hyllen. Hang sokkelen ved å plassere ledningen over muren krokene. Juster sokkelen slik at det er rett og henger riktig mot veggen.

Tips og advarsler


 • Ordne flere individuelle hyller i en abstrakt design på veggen for en moderne utseende.
 • Ikke legg flere CD'er enn hyllene kan ha i forhold til vekt.
 • Andre artikkelen

 • hvordan sy boksen fold valances
 • hvordan du kan dekorere en spisestue buffet
 • hvordan slå en lys plate
 • DIY: spor belysning
 • små bad design ideer
 • Slik deocrate et barområde
 • fordelene av olje varme
 • peis display ideer
 • de beste fargene for stue vegger
 • hvordan du installerer en bertazzoni flis benken
 •