spisestue vegg dekorere ideer

spisestue vegg dekorere ideerDu har fullført det nitidige prosessen med å velge den perfekte spisebord, stoler, midtpunktet, retter og annet tilbehør bare for å oppdage noe er bare ikke riktig-den tomme veggene. Dekorere spisestue vegger med tradisjonell vegg dekor eller uventede elementer, så lenge de binder inn i fargevalget eller temaet i rommet.

Color

Paint den største, mest synlig plass i spisestuen i en lys eller dristige farger for å skape et fokus. Den dristige veggen fargen kan ramme nøytrale eller vanlig vegg dekor, og fortsatt gjøre en innvirkning. Bruk aksent veggen for å binde sammen alle fargene gjennom spisestuen og forbedre stemningen og stilen fra rommets innredning. Male et veggmaleri eller design direkte på veggen, for eksempel en utendørs scene eller striper, eller bruke bakgrunnsbilde til å introdusere farger og mønstre.

Varme farger som rødt, oransje og gult kan stimulere appetitten og er felles spisestue farger. Cooler toner, som for eksempel kull eller blå, arbeide for moderne spiserom. Dryss i en varm nyanse for å gjøre rommet mer innbydende og interessant.

Møbler

Store møbler, for eksempel et overskap eller Kina kabinett, kan fylle plassen til en stor vegg, og gir deg rom for lagring og visning. Andre møbler kan installeres inn i veggen og bli en del av din vegg dekor, slik som et arrangement av flytende hyller. Større hyller kan tjene som en buffet eller holde massive kunstverk, mens mindre hyller kan ordnes på en interessant måte og holde mindre samlinger av lyse, attraktive tilbehør, for eksempel vaser, boller og stearinlys.

Wall Decor

Hang et speil i en liten spisestue til å reflektere lys og gjør rommet føles større. Store speil kan fylle omfattende veggplass i større spiserom uten å ta bort fra innredning. En dekorativ ramme eller interessant figur kan legge interesse. For eksempel vil en gruppe på fire vertikale bølgete speil legge interesse og fyll i det tomme rommet av veggen.

Ornate bilder, kunst eller ordninger er en annen tradisjonell alternativ. Match stilen og fargen palett av maleriet eller bildet arrangement som for spisestuen. Vanlige bilder inkluderer bølgende åser, frukt, potter og vinprodusenter. Svart-hvitt bilde ordninger kan være slående mot en dristig vegg i en moderne spisesal.

Uventet

Stor smijern skulpturer, kan spray-malt grener eller andre tredimensjonale objekter henge på veggen for en uvanlig utseende. Sconces kan legge sjarm til rommet og flanken jern stykker eller et speil. Hang en dekorativ vin rack for å vise din beste vin eller en samling av dekorative vinflasker.

Andre artikkelen

 • hvordan farge stoppede møbler
 • hvordan å matche Kina mønstre
 • typer kjøkkenutstyr
 • batteridrevet belysning ideer for leiligheter
 • stoff dusjforheng ideer
 • styrke pute instruksjoner
 • alternativer for belysning en utsatt stråle tak
 • hvordan å designe små hus
 • interiørdesign wallpaper ideer
 • lyspære guide for innfelt belysning
 •