kreative huset belysning ideer

kreative huset belysning ideerMed flere og flere studier avslørende helse og humør-relaterte kvaliteter av lys i hjemmet, etablere en riktig belysning ordning for ditt hus har aldri vært viktigere. Heldigvis, huseiere har nå tilgang til en overflod av inventar og design teknikker for å lage et godt opplyst miljø i alle rommene i huset. Med litt kreativitet og oppmerksomhet til detaljer, du også vil være i stand til å forvandle stua til et visuelt estetisk arbeid og lek miljø.

Track Lighting

Ta et dramatisk skifte fra én kilde filosofi innvendig belysning, spor belysning tillater flere kamper for distribusjon av lys gjennom et rom. Å tilby en rekke vinkler for belysning, innebærer spor belysning design bruken av to til ni (eller mer) inventar plasseres på et spor installert i taket. Muligheten til enkelt å justere belysning vinkelen til å fokusere der du vil åpner for en rekke kunstneriske muligheter som for eksempel: fokusere et lys mot en kappe der sesongens blomster har blitt plassert, utheving kunstverk, tekstil eller veggteppe vegg-dekorasjoner og gir lys for utilitaristisk elementer som coat racks og speil.

Anheng Lys

Brukt ofte ovenfor spisestue og kjøkken flater, anheng belysning gir moderne utseendet til en enkelt ned-lys fokusert på et bestemt område. Figurene, varianter og stiler av anheng belysning kan også legge til et nytt element til innredning og utforming av et miljø. Vær forsiktig når du designer for arbeidsflater, men: mens en rekke anheng lys kan gi god belysning for et kjøkken "øy" eller skjærebrett, kan det raskt bli en distraksjon over et skrivebord der en kaster skygge, kan utslette belysning . Eksperimenter plassere anheng belysning ovenfor matlaging overflater på kjøkkenet, eller som en moderne "lysekrone" effekt over spisebordet.

Mood Lighting

Lett en av de mest karakteristiske element i en godt avrundet lysdesign er bruk av dimmere. Disse gjør at du konstant kontroll over stemningen og atmosfæren i hjemmet ditt, som du dimme inventar svært lav for en stemning-induserende effekt eller isolere visse kretser for "innredning" lys på vegger og tak. Mens svært effektivt når det brukes i tillegg til spor belysning, en enkelt pære i en papir lykt eller andre decorational armatur kan ha en høy innvirkning på stemningen i et rom, avhengig av nivå du dim det til. Vær oppmerksom når du velger din pærer og lamper som ikke alle lamper er dimmes (spesielt hvis du vurderer FCL fluorescerende pærer). Kreative alternativer for stemningsbelysning omfatter innkjøp høy fargetemperatur rosenrøde, eller "kjøtt rosa," pærer for å inspirere en varmere fargetone til et bestemt rom.

Andre artikkelen

 • alternativer for belysning en utsatt stråle tak
 • informasjon om kjøkken belysning
 • hvordan du føler deg bedre ved hjelp av humør farger og hjemme belysning i rom dekor
 • hvor å montere under kabinett belysning
 • sunne belysning
 • installasjon av kjøkken dempet belysning
 • under-counter belysning ideer
 • hvordan du installerer dempet belysning selv
 • hva pære til bruk i dempet belysning
 • maling og belysning ideer for medium store foajeen
 •