monteringsanvisning for innfelt belysning

monteringsanvisning for innfelt belysningInnfelt belysning eller "kan lys" har blitt en vanlig måte å gi hjem interiør en elegant, moderne utseende. Siden de sitter i taket, kan lysene legge hodet plass og gir rommet en varm atmosfære. De fleste huseiere med litt snekring og elektriske opplevelse finn installasjon innfelt belysning relativt enkelt. Du kan velge mellom et par forskjellige typer av dempet belysning (inkludert "eyeballs" og "downlights"), som bruker samme installasjonsmetode

Designing the Light Pattern

Skisser ut ledninger og installasjon mønstre for å gjøre installasjonen så enkel som mulig. Den bokser selv bør sitte i åpne steder med en oppadgående dybde av syv inches og en bredde på et par inches mer enn det kan lyset. Ledningene bør ikke krysser eller være for rotete. Tillat en ekstra tommer og en halv å installere ledningsnett for hver gjenstand. Det kan lysene skal hvile ved siden av bjelkene og bør ikke bli forskjøvet. Også vurdere hvordan kan lysene vil bli installert (festes til bjelke på siden eller i taket panelet ovenfor). Rådfør deg med en elektriker eller en snekker om nødvendig.

Forholdsregler

Begynn med å fjerne arbeidsområdet av møbler eller dekker alle møbler. Støv og kasserte redskaper kan skade lysene. Slå av strømmen til rom på effektbryter. Ved hjelp av en blyant, tegner sirkler i taket akkurat der kan lyset går. Sjekk den valgte stedet ved å bore et lite hull og måle plass med et målebånd for å bekrefte at taket har nok bredde og dybde til å ta kan lyset. Ved å gjøre dette først, kan du bestemme avstanden fra taket til panelet er uten å fjerne en stor del av taket.

Installasjon

Klipp sirkelen ut med en sag. Du bør bruke en sirkelsag eller stikksag for denne oppgaven. Sett lampen inn i hullet. Juster lampen bredde og dybde, slik at den når bjelke eller tak panel.

Kabling

Tegn ledninger rundt eller gjennom bjelkelag, bore små hull når det er nødvendig. Du bør ikke bore gjennom bjelkene som er mindre enn en tomme bred. Bruk ledningstilkoblinger til å foreta sikre og trygge forbindelser mellom kretsen og montering. Sett kampen helt inntil bjelke eller tak panel, og skru lampen på plass. Fest noen trim rundt kampen.

siste hånd

Sett en lyspære i lampen, og slå på strømmen til kretsen. Deretter flip rommets lysbryteren for å se nye innslag systemet i aksjon.

Andre artikkelen

 • innovative ideer for LED-belysning
 • maling og belysning ideer for medium store foajeen
 • alternativer for belysning en utsatt stråle tak
 • Innfelt belysning avstand guide
 • sunne belysning
 • installasjon av kjøkken dempet belysning
 • under-counter belysning ideer
 • kan du installere Innfelt belysning i hvelvet tak?
 • kjeller trapp belysning ideer
 • under skap kjøkken belysningsanlegg
 •