under skap kjøkken belysningsanlegg

under skap kjøkken belysningsanleggFordi mange kjøkken har ingenting men overhead eller taklamper, under-kabinett kjøkken belysning er en fin måte å eliminere skygger i arbeidet ditt område og gjør det enkelt for deg å se hva du gjør i et ellers svakt opplyst område. Under-kabinett kjøkken belysning er enkel å installere for skap overhengende et telleverk overflate og gir en nightlight for de sene snacks uten å snuble rundt i mørket

Typer Under-skap Lighting

Når du vurderer å installere under-kabinett lyssetting, bestemme hva slags lys du trenger, og hvis du ønsker belysning som går gjennom ditt hjem elektriske system , lys som kan kobles til en eksisterende stikkontakt eller lys som er koblet via en transformator.

glødelamper er mest vanlig fordi de er billige og avgir et mykt, varmt lys, ifølge CSNLighting. com. Ulempen med glødelamper er at de har en kort levetid på ca 1000 timer og det ikke er gode, med unntak av små områder.

Halogen belysning er bedre enn glødelamper fordi det er mer effektivt og varer ca 2. 000 timer. Halogen lys produserer varme, men inventar rundt lyset spre varmen, eller du kan bruke lavere spenning halogen lys hvis varme er en bekymring.

Xenon lys er en bedre form for glødende lys og sist opp til 10. 000 timer fordi de opererer på en lavere temperatur enn halogen.

Lysrør bruker 75 prosent mindre strøm og siste lenger enn noen andre lys. Mange gjestfrihet og restaurant kjøkken områdene bruker denne typen belysning på grunn av sin lave mengden av varme og fordi det gir diffuse lys som lyser hele arbeidsområdet snarere enn et lite område av counter.

Plug-Ins

Hvis du er komfortabel og har noe kjennskap til elektriske ledninger, så gå videre og wire din belysning til ditt hjem strømkilde. Dette krever at du bore gjennom vegg eller gulv for å få tilgang til en strømkilde, for eksempel en lampen, i kjelleren eller å trekke en ny krets til belysning området. Hvis du ikke er komfortabel med ledninger, så installere lys, slik som lysstoffrør, som kan kobles til en eksisterende strømkilde, for eksempel en stikkontakt. Et alternativ, er enkel installasjon for å installere lys og en transformator.

Installere Lighting med en transformator

En enkel måte å installere belysning under ditt kjøkken kabinettene er å bruke en transformator, en kraft blokk og bryter. Installer belysningen nærmest til forsiden av skap.

Fjern ringen og objektivet fra kamper, og bruke skruer som skal festes på undersiden av skap, ifølge Better Homes and Garden. Plasser pærene slik at de står overfor i samme retning.

Bor små hull inn i kabinettet til å la ledninger å passere inn i skapet for å skjule ledningene. Plasser kraftblokk i skapet og koble ledningen ender i en strøm blokk. En kraftblokk kobles opp til tre lys til en lavspent trafo.

For å unngå skjemmende ledninger på utsiden, coil din ledninger opp inni skapet. Å skjule ledningene fra transformatoren din til strømforsyningen, bor et hull under skapet og kjøre ledningen fra transformatoren din til strømforsyningen eller kontakten, og deretter koble strøm blokken til transformatoren.

gang installert, erstatte linsedekselet på reflektor ringen av belysning ligaen.

Din slå opererer på batteri, krever ingen ledninger og tillater deg å slå lysene av og på med en trykk på bryteren. Plasser et batteri i svitsjen bolig og installere den hvor som helst i kjøkkenet ved å skru den inn i veggen.

Så alt du trenger å gjøre er å skru dekselet til bytte bolig og belysning er fullført.

Andre artikkelen

 • installasjon av kjøkken dempet belysning
 • verftet belysning ideer
 • alternativer for belysning en utsatt stråle tak
 • hvordan du installerer dempet belysning selv
 • hva pære til bruk i dempet belysning
 • under skap kjøkken belysningsanlegg
 • hvordan du installerer undercounter oppgave belysning
 • kjeller trapp belysning ideer
 • informasjon om kjøkken belysning
 • hvordan du bruker mini streng lys for koselig innendørs effektbelysning
 •