maling og belysning ideer for medium store foajeen

maling og belysning ideer for medium store foajeenEn Foajeen er et portrom eller Gangen i et hjem, som fungerer som en portal mellom omverdenen og resten av hjemmet interiør. Ifølge male-ideer-techniques. com, bør du foajeen bli en innbydende plass, som gir besøkende en følelse eller smak av hva resten av hjemmet ditt vil se ut. Når dekorere ditt foajé, vil du ønsker å betale spesielt oppmerksom på høyden av veggene, og den totale størrelsen på plass. For en middels stor foajé, er det flere maling og lyssetting ideer du kan bruke.

Paint Selection

Foajeen er som regel det første rommet besøkende til hjemmet vil se, så du vil ønske å innføre en maling farge som utfyller resten av fargene i hjemmet ditt, gi dem et hint om hva som kommer. Hvis foajeen er tilbaketrukket eller cut-off, du kan eksperimentere litt mer, og vite at det ikke vil konflikt med de andre fargene i hjemmet ditt. Ifølge lifestyle. iloveindia. com, vil bruke mørk eller fet farget maling i foajeen på dybde, men vil også absorbere lys. For en middels stor foaj¨¦ vil du sannsynligvis ønske å feste med lysere, lysreflekterende maling, som vil bidra til å holde plassen lyse. Et annet alternativ er å lage en "aksent vegg", som er en strategisk plassert vegg med en dristig farge.

Borders

I tillegg til å bruke maling alene, male-ideer-techniques. com anbefaler omfatter et bakgrunnsbilde boarder langs topper, bunner eller midtpartier av foajeen vegger. I en middels stor foajé, vil denne grensen hjelpe vegger vises lenger. Du bør velge en maling til veggene som komplimenter fargene av grensen, og du kan til og med inkludere møbler og gulv som passer også.

Light Stil

Hvis du har plass i medium størrelse foajeen for et lysekrone eller andre store, utsmykkede lys, bør du bruke den. Men ifølge kunst-for-din-walls. com, hvis du bruker en lys som dette, sørg for ikke å innlemme konkurrerende knutepunkter eller andre gjenstander som en besøkende øyne vil umiddelbart bli trukket til. Dette vil holde foajeen vises rotete. Noen andre vanlige lys stiler for foajeer inkluderer sconces og spore belysning. Uansett lys du velger, sørg for at de gir rikelig med lys, som foajeen er vanligvis en høy gjennomgangstrafikk.

Light Beliggenhet

Selv om det synes åpenbart at lysekroner skal henges fra taket, og sconces bør linje foajeen veggene, det er andre aspekter å vurdere når bestemme lys plassering. Ifølge male-ideer-techniques. com, bør du plassere foajéen lysene slik at områder eller objekter av interesse er uthevet. Disse kan omfatte malerier, fotografier eller andre bilder, samt aksent vegger.

Display Hylle

Mens kanskje mer av en mini-byggeprosjekt, som omfatter en innfelt skjerm hylle i din mellomstore foajeen utforming vil kreve både maleri og belysning. Når du har innfelt sokkelen, kan du male sokkelen hulrom kompliment resten av foajeen din, og, som kunst-for-din-walls. com anbefaler, kan du wire i en halogen spotlight over det.

Andre artikkelen

 • hva pære til bruk i dempet belysning
 • innovative ideer for LED-belysning
 • kjeller trapp belysning ideer
 • alternativer for belysning en utsatt stråle tak
 • installasjon av kjøkken dempet belysning
 • sunne belysning
 • verftet belysning ideer
 • hvordan du installerer undercounter oppgave belysning
 • under skap kjøkken belysningsanlegg
 • maling og belysning ideer for medium store foajeen
 •