hvordan du installerer undercounter oppgave belysning

hvordan du installerer undercounter oppgave belysningInstallere undercounter eller undercabinet belysning ikke bare ser bra ut, men legger til nytte, funksjonalitet og verdi for en rimelig pris! Mens disse lysene er vanligvis installert i kjøkkenskap, de fungerer like godt i bad, vaskerom, kontorer og verksteder, eller installert i et glassmonter eller hyller, hvor som helst ekstra lys er nødvendig.
dag finnes det et mangfold av typer og stiler tilgjengelig og kan kjøpes fra alle hjem forbedring butikken som Home Depot, Lowes eller Ace Hardware, varehus som WalMart og Target, eller på en spesialitet belysning selskap .
Typer undercounter lys inkluderer:
** de typiske lysrør, noe som fungerer veldig godt og er enkel å installere,
** Halogen og Xenon er vanligvis runde "puck 'type lys og kan kreve en transformator å operere som må monteres et sted i skapet. En dimmer kan være installert for å justere lysstyrken på disse lysene. Xenon lys opererer kjøligere enn Halogen.
** LED lamper er også tilgjengelig for undercounter belysning og er også tilgjengelig i en rekke stiler. De er drevet av en sjåfør som ligner på transformator i Halogen og Xenon lys.
** Rope belysning kan brukes til undercounter belysning, men kanskje ikke så sterk som de andre typene. Dette kan fungere godt på steder hvor bare aksent belysning er nødvendig.
Undercounter belysning er relativt enkel å installere med et par typiske hånd-og elektroverktøy og kan være tilgjengelig i sett for å gjøre installasjonen enda enklere. Kostnaden kan være under $ 50 for et lite kjøkken

Du trenger:!
Lights.
Switch, montere boksen, bytte plate.
Små skjøteledning.
Wire nøtter og klemmer.
Drill og borekroner.
skrutrekker.
Målebåndet.


en.
Mange Oppussing og belysning butikkene har skjermer med ulike typer og stiler for deg å bestemme størrelse og antall lys du trenger. En annen vurdering er hvordan å slå lysene av og på. Den enkleste installasjonen vil være en fluorescerende lys med en bryter som kan plugges inn i nærmeste vegg. De fleste av disse kommer med en av /på-bryter bygget i, men det kan være en ulempe dersom det er mer enn to eller tre lamper. Andre typer kan ha en bryter inkludert i et kit som kan monteres på et lett tilgjengelig område av skapet.
To.
Et annet alternativ er å installere en typisk veggbryter i området under skapet der det lett kan nås. Disse bryterne og en lav profil montering boksen er veldig billig og lett å wire til lysene.
Tre.
Monter lysene så nær den ytre kanten av kabinettet som mulig for maksimal lys og sikre ledninger.
fire.
Hvis ledningen som følger med lyset er lang nok til å kjøre fra lys til bryteren og deretter til stikkontakten, klippe ledningen på en beliggenhet som vil lette kabling i bryteren. Hvis det er for kort, kan en lampe type skjøteledning brukes til å kjøre fra bryteren til uttaket, bare kutte det uttak slutten av utvidelsen. Lampe ledninger har to ledninger, en med glatt isolasjon og en med ribbet isolasjon. Den glatte isolert ledning er "hot" ledningen fra stikkontakten. Strip ca 1 /2 "fra slutten av hver ledning, og fest den glatte ledningen fra både uttaket og lys til bryteren terminalene og vri de to riflete ledningene sammen og fest med en wire mutter. Skru bryteren og dekkplaten på plass.
fem.
Hvis kjøkkenet har mer enn én del av skap eller de er atskilt av apparater eller en dør, kan to separate lys systemene må være installert med mindre du er i stand til å koble to sett sammen. Hvis du er komfortabel rundt elektrisitet, skal en venn eller slektning kunne hjelpe. Dette er en veldig enkel krets, og så lenge ledningene er koblet riktig vil det ikke være noen fare. Ting å se etter er skade på isolasjonen som utsetter kabelen eller en ledning som er klemt kan forårsake problemer. Riktig forholdsregler tatt under installasjonen vil sikre mange års uavbrutt tjeneste. Nyt!

Tips og advarsler


 • Ikke koble på lysene før alle brikkene er montert og tilkoblinger er gjort.
 • Vær forsiktig bore hull i kabinettet hyllene. Sjekk om begge sider av sokkelen er klare og bore den minste størrelsen hullet som gjør at wire og noen plugg å passere.
 • Andre artikkelen

 • informasjon om kjøkken belysning
 • alternativer for belysning en utsatt stråle tak
 • innovative ideer for LED-belysning
 • hvordan du bruker mini streng lys for koselig innendørs effektbelysning
 • hvordan du installerer dempet belysning selv
 • hvordan du installerer undercounter oppgave belysning
 • verftet belysning ideer
 • sunne belysning
 • hva pære til bruk i dempet belysning
 • kjeller trapp belysning ideer
 •