hvordan du bruker mini streng lys for koselig innendørs effektbelysning

hvordan du bruker mini streng lys for koselig innendørs effektbelysningMini string lysene kan brukes til dramatiske aksentbelysning å inexpensively lyse opp et hjem interiør året.
Disse mini string lysene gir et fantastisk indirekte lyskilde som gjør et hjem interiøret føles varmt og koselig og skaper en myk innbydende glød.
Fest lyset strengene enten ved drapering over objekter, eller ved å bruke klare heavy-duty tape eller liten kopp kroker

Du trenger:. .
Mini String Lights
Små Cup Hooks.
Klar, Heavy-Duty Tape.


en.
KJØPE bokser av MINI STRING LIGHTS
Den enkleste tiden å kjøpe interiør mini lysene er under høytiden. Men på andre tider av året, kan disse lysene kjøpes på en fest forsyning butikk eller på internett.
Mini streng lysene kommer i klare, samt multi-farger. Det klare mini lysene fungerer spesielt godt for å skape interiør stemningsbelysning. I tillegg kan fargerike mini lysene gir en spesiell kreativ belysning touch for et barnerom eller andre spesielle område.
To.
Drape strenger av MINI LIGHTS ACROSS Bokhyller

Bare drapere en tråd opp og over bokhyllen din, la strand av lysene henge ned på begge sider, og du har et attraktivt midtpunkt i en stue.
tre.
TAPE MINI STRING lys rundt TAKET EDGE
The mini strengen lysene teipet rundt den øverste kanten av taket på et lite rom eller spesielle hjørne en belysning teknikk for å legge til noen stemningsbelysning å bringe liv til en ellers kjedelig område.
For å få ekstra fancy, vikle strengen med lys rundt kunstig eføy og legg eføy og mini lys strand combo rundt taket kant med koppen kroker. Plugg den i, og du har en dramatisk overraskelse.
Fire.
PUT LITEN HVIT MINI STRING LIGHTS I en stor, CLEAR GLASSBOLLE
Dette glassbolle med strengen lysene kan skape en koselig belysning dekoratør aksent som kan plasseres i mørke hjørner, eller andre området du ønsker å lysne opp.
fem.
PUT MINI STRING LIGHTS UNDER HYLLER TELLERE
Det overraskende lysglød dette skaper i disse vanligvis mørke områder legger til en dramatisk overraskelse til alle rom . Prøv den og se.
6.
Drape MINI LIGHTS i og rundt KUNSTIG planter
Strands av hvite dekoratør lys pakket rundt kunstige trær og planter bringe dem til liv . Den subtile, glitteret i lys vil legge sjarm og lysstyrken til hjørnet av rommet.
7.
STED SMÅ DECORAOR MINI lys på toppen av gardinstenger ELLER valances

Veldig enkelt, drapere en strand med lys på toppen av din gardin stang. Det er det. Plugge dem inn for en herlig indirekte lyskilde.
8.
PUT LITEN MINI LIGHTS INSIDE PEIS
Hvis peisen ikke er i bruk, kom det må livet ved å legge tråder av dekoratør mini lys pakket rundt risten, eller plasseres i et par av rød eller gul klart glass skåler.
9.
VÆRE KREATIV
Mood belysning og mini lysene går sammen. Ha det gøy og eksperimentere og se hvor mange andre måter du kan skape magi med mini lys.

Tips og advarsler


 • For sikkerhet, bruk LED strengen lys som gjør ikke varme opp.
 • Andre artikkelen

 • verftet belysning ideer
 • hvordan du bruker mini streng lys for koselig innendørs effektbelysning
 • alternativer for belysning en utsatt stråle tak
 • hvordan du installerer dempet belysning selv
 • hva pære til bruk i dempet belysning
 • sunne belysning
 • kjeller trapp belysning ideer
 • innovative ideer for LED-belysning
 •