verftet belysning ideer

verftet belysning ideerMange mennesker som ønsker å legge til verdi og atmosfære til sine hjem investere i utendørs belysning. . Denne typen belysning kan gi huseiere å nyte sin meter både dag og natt, samt forbedre hjem sikkerhet. De fleste mennesker kan finne den perfekte måten å forbedre sin meter med belysning, så det kommer i mange forskjellige former, fra enkle belysning tillegg til å utdype design. Noen vanlige verftet belysning ideer omfatter trygghet og sikkerhet belysning, ferie og dekorative lys, fakler og levende lys, tre lys og solens lys.

og sikkerhet Lighting

Huseiere som ønsker å legge til sikkerhet i deres hus vanligvis installere flomlys å avskrekke inntrengere eller inntrengere. Bevegelsesdetektorer kan automatisk utløse slike typer lys når en person eller dyr kommer i nærheten av huset. Walkway belysning kan bidra til å hindre trippende, sklir og faller i mørket for uventede gjester.

Ferie /dekorativ belysning

For å legge til dekorative ånd i ferier som jul og Halloween, eller for underholdende behov, for eksempel Bursdagsfeiring , kan midlertidig belysning benyttes. Themed utendørs belysning kan dramatisk forbedre generelle dekorasjoner, samt vise et hjem og hage. Det er mange streng lys tilgjengelig, inkludert kloden lys, gresskar lys, chili pepper lys, hengende kinesiske lykter og mer.

Fakler og levende lys

Noen mennesker liker å bruke fakler og levende lys for å gi utvendig belysning for deres meter. Disse typer belysning ideer er typisk sesongarbeid og svært kostnadseffektivt for huseiere som har et midlertidig behov for utendørs belysning. Mange av disse typer belysning har citronella olje for å forhindre at mygg og andre insekter. Bambus og tiki fakler kan være en morsom dekorasjon for luau-temafester, og stearinlys på terrassen tabeller kan gi en romantisk myk glød.

Tree Lighting

Sette tråd lys på trær og busker er en annen måte mange folk legger utenfor belysningen etter sin meter. Lysende ornamenter og hengende lysestaker kan benyttes til å legge til nye dimensjoner av farger og dekorasjoner. Noen huseiere wrap trestammer med lys permanent eller midlertidig. Ved hjelp av fargede lyspærer i bakkenivå spotlights er en vanlig teknikk for å legge lys til en front eller bakgård.

Solar Lighting

Ved hjelp av solens lys eliminerer behovet for kabler og ledninger i tunet. Verftet må motta direkte sollys på dagtid, eller bruke en solar panel for å lade utendørsbelysning. Denne typen belysning består av en plast sak, solceller, AA NiCad batteri, kontrollerkort og en LED lyskilde. Mange bruker disse typer belysning skjemaer å spare på energi kostnader, og mange forhandlere selger dem.

Andre artikkelen

  • verftet belysning ideer
  • alternativer for belysning en utsatt stråle tak
  • kjeller trapp belysning ideer
  • innovative ideer for LED-belysning
  • hva pære til bruk i dempet belysning
  •