hva pære til bruk i dempet belysning

hva pære til bruk i dempet belysningDe fleste lyspærer er plassert inne i en lampe, lysekrone, eller lampen som stikker fra en vegg eller tak. Innfelt belysning er annerledes fordi pæren er plassert inne i et innslag som er innebygd i overflaten var det plassert i. Lyset skinner, men er knapt synlig selv. Innfelt belysning er flott for å gi en spotlight til kunstverk eller områder av et rom. Det finnes en rekke alternativer å velge mellom når vi leter etter riktig pære for innfelt lys

Velg ditt Bulb

Tenk på behov for belysning i området. Noen foretrekker mykere lys, mens andre vil at området opplyste. Noen pærer er bedre egnet til utendørs enn innendørs bruk. Det kan være lurt å rampelyset et bestemt objekt, eller ønsker å kaste et bredt glød. Også vurdere budsjettet. Lyspærer kan være veldig billig, eller dyrt basert på hva de gjør. For eksempel, halogenlamper tendens til å koste mer, men gi et klarere lys enn vanlige glødepærer og varer lenger

De vanligste typene av blomsterløk til bruk i dempet belysning er som følger:. Standard A-line pærer er glødelampe (lys produsert av en oppvarmet filament) og gir et mykt lys. Dette er de pærene vanlig i de fleste lamper og inventar. Mens vanlige lyspærer arbeid i dempet belysning, Reflector pærer er det vanligste for innendørs bruk i dempet belysning. De har en sopp form og er flate på toppen, som gir en flush underlag mot en vegg eller tak. Reflektor pærer kommer i glødelamper og halogen lys. er Halogen PAR pærer som vanligvis brukes utendørs, er de like i form til det reflektorpærer men gir et hvitere, klarere lys og varer lenger. For aksentbelysning best pære å bruke er en lav spenning MR16 halogen lampe. Det har den beste spekteret av lys og gir det klareste spredt, men en transformator er nødvendig i tillegg til en spesiell type feste, og det vil koste mer enn de andre alternativene overordnede.

Velg ditt Fixture

I dempet belysning kampen er vanligvis referert til som "trim" eller "bolig. " Trim brukes innendørs, mens husene er større, dyrere og typisk for industriell /kommersiell bruk. Når du vet hva slags lys du vil ha plassen din, må du finne en trim som både er behagelig for estetiske din og passer pæren du vil bruke. Denne oppgaven vil være tidkrevende bare i at du har så mange alternativer å vurdere. De fleste velger en trim som er så lite synlig som mulig. Den vanligste typen trim kalles baffel trim, og kommer i hvit og svart. Det varierer fra rundt $ 13 per lys til $ 65.

Still spørsmål

Du kan kjøpe trim i alle hjem forbedring butikken som Lowe's eller Home Depot. Hvis du velger standard A-line pærer du kan få dem på de fleste stoff og jernvareforretninger. Den andre typer lyspærer kan bli funnet på hjemme forbedring butikker. Lese nettsiden til butikken du har tenkt å kjøpe fra for å se hele spekteret av hva de tilbyr, foreta et valg, og deretter gå i butikken og snakke med en selger for å sikre at du har det riktige valget.

Andre artikkelen

  • kjeller trapp belysning ideer
  • innovative ideer for LED-belysning
  • verftet belysning ideer
  • hva pære til bruk i dempet belysning
  • alternativer for belysning en utsatt stråle tak
  •