alternativer for belysning en utsatt stråle tak

alternativer for belysning en utsatt stråle takDen vakre ben i en katedral-høyde utsatt stråle taket fortjener særbehandling når det gjelder belysning. Tross alt, stråler en av fordelene med utsatt er det dramatiske i bjelkene tilstede, så å gi tid og krefter på å like dramatisk lyssetting er fornuftig. Det er flere måter både å tenne stråler selv og til å installere belysning i bjelkene for å gi lys til rommet generelt

Du trenger:. .
Bagasje bagasjerommet eller leketøy brystet
Sandpapir (valgfritt).
Paint (valgfritt).
Sitteputer.
Kast puter.
Tabell.
To stoler.

Shadows

Selv om det er mulig å "up-light" synlige bjelker med en generell vask av lys nedenfra, og gir for mye generelt vasker vil bare belyse bjelker og tverrbjelker i en jevn og ganske mild måte. En mye mer dramatisk behandling er å tenne overhead stråler forsettlig ujevnt, produserer fet skygger og kontraster. Dramatiske belysning er, tross alt, en omgang produsere sterke kontraster mellom lys og mørke, varme og kalde. Den eneste gangen en generell vask er ønskelig for en fremragende taket er når taket er malt eller dekorert med sjablonger eller mosaikk.

Key-og-Fyll flekker

Du kan oppnå dette dristige kontrasten ved å installere spotlights rundt omkrets av rommet ved det høyeste punktet av sideveggene og skyting flekker opp og over bjelker i en vinkel. Gi klarere markere eller "nøkkel" belysning med spotlight lamper av en høyere wattstyrke enn svakere "fylle" lamper som er kanskje halvparten av effekten av "nøkkel" lamper. For eksempel bruker 100-watts halogenlamper for "nøkkelen" flekker og 50-watts lyspærer for "fyller. " Kontroller at "nøkkelen" lyser er plassert på den ene siden av rommet og at "fylle" lyser ligger på motsatt vegg for å få mest mulig ut av denne "key-and-fill" kontrast ordningen. Installer slike opp-lyspunkt i dekket bokser eller spotlight inventar å skjerme gjestene fra skadelige blending.

Spots Montert på Beams

Hvis montering søkelyset bokser på veggene er ikke mulig, eller hvis søkelyset bokser produsere en lite attraktiv Resultatet, kan du montere justerbare-fokus bokser på bjelkene selv, plassere dem på langt kantene, der strålene møtes veggene. Fordi disse spotlights må monteres så nær bjelkene, kan de bare være fokusert å levere skotter aksler av lys over bjelkene. Skotter lys produsere et mye annet utseende enn full opp-lys, men kan være like dramatisk i form av skyggene produsert. "Key-and-fill" teknikker kan arbeide i denne situasjonen like bra. Gjør alt for å unngå skinnende disse skarpt lys i øynene av gjestene under, men.

Shadow Anslag

Hvis du strålte taket ikke er arkitektonisk spektakulære eller mangler større bjelker for støping dypere kontrast skygger, gi det litt dramatisk punch likevel ved å arrangere skygge-casting objekter som urner fylt med pinner eller silke anlegget Fronds foran deg-lys bokser. Kontroller at objektene ikke ta kontakt med noen varme spotlights. Skyggene kastet av disse objektene over taket vil gi bjelker mer dybde og karakter.

Innfelt Lights Mellom Beams

Du kan installere innfelte bokser eller gryte lys i taket mellom bjelkene for å produsere fin belysning for rommet under uten alvorlig marring utseendet på bjelker. Unngå å plassere potten lys så nær stråler at "flares" eller "hot spots" er produsert på bjelkene når potten lysene er tent.

Andre artikkelen

  • verftet belysning ideer
  • kjeller trapp belysning ideer
  • innovative ideer for LED-belysning
  • hva pære til bruk i dempet belysning
  • alternativer for belysning en utsatt stråle tak
  •