store rom dekorere tips

store rom dekorere tipsEn flott rom er de viktigste leveområdene for underholdning, avslapping og spise alt sammen til ett stort (eller stor) rom. Den store åpen løsning gir god plass, men har ulemper. For eksempel kan det være en utfordring å dekorere.

Proporsjoner

Hold møbler i forhold til rommet. Det betyr ikke at du trenger å bruke en stor, rund sofa. Det betyr imidlertid at minst et par av bitene skal være store i størrelse. En 7-fot sofaen, overdimensjonerte utstoppet stol og 4-fots salongbord ser ut som det hører hjemme i rommet. En 4-fots elsker sete med en liten rett rygg stol og en 2-fots kvadrat side tabellen vil bare se tapt.Hvis det store rommet har høyt tak, variere høyden på høye møbler slik at øyet ikke reise i en rett linje rundt toppen av hver bit.Hold vinduet behandlinger de samme for hvert av vinduene, selv om de er forskjellige størrelser. For personvernet, persienner bruker kan formes av vinduet og så overlapper gardiner fra gulv til tak, eller i det minste fra noen få inches over toppen av det høyeste vinduet til gulvet.

Opprett Spaces

Tenk funksjonen for hvert av områdene i den store rommet. Det kan være et sted for spill, et stille hjørne for lesing, en krok for visning hagen, spisestue og så videre. Skape rom, eller rom inne i rommet, for hver av funksjonene. Ellers kunne det store rommet ende opp som ser ut som en hotellobby med mange sittegrupper og ingenting annet. Bruk arrangement av møbler og området tepper for å definere atheroom. Et område kan håndtere flere formål. Det spisestue kan også gjøre en dobbel jobb som plass til å spille spill.

Sesonger endringer

Bruk nøytral-fargede tekstiler og vegg fargestoffer. Som sesongens endre, endre tilbehør, inkludert slipcovers, for å gi det store rommet et nytt utseende. Velg en palett for aksent stykker, som puter og tilbehør, som har lignende toner for konsistens. For eksempel: Din grunnleggende aksentfarge ordningen kunne være blått og koraller. Lysere blå til et pulver blå og korall å fersken for våren. Understrek mer blues om sommeren for å kjøle ned rommet. Amp opp korallene å brent oransje og kaste i aksenter som er nesten rødt for høsten.

Stay Away fra Walls

Flott rom har mye veggplass. Varier posisjonen til møbler så det er ikke alltid plassert mot veggene. Ellers, det som er igjen er en stor hule i midten av rommet. Vinkel sofaen foran TV i stedet for å støtte det opp til en vegg. Bring stolene i lesekrok foran et vindu.Skriv inn store rommet fra fronten oppføring for å se hvordan innbydende det er å gjester. Mange familier bruker ikke sitt foran døren fordi de alltid går inn og ut gjennom garasjen. Forsikre deg om at en sittegruppe ansikter oppføringen veien.

Andre artikkelen

 • moderne kjøkken stiler
 • hvordan å lage et dekke for en 16 x 16 pute
 • tavla maling ideer for kjøkkenet
 • murstein peis dekorere ideer
 • hvordan du kan be vestlige møbler og innredning kataloger
 • hvordan du kan dekorere med geparden print
 • hvordan å male trapp spindler
 • hvordan man klipper persienner
 • fransk land soverommet dekorere ideer
 • hvordan å lage en gesims boks
 •