retninger for faux avsluttes på mur flater

retninger for faux avsluttes på mur flaterSelv plasstøpt betong er et sterkt og holdbart byggemateriale, er det visuelt lite attraktivt, kjedelig og mildt. Faux etterbehandling og hånd troweling er populære teknikker for å legge til en touch av eleganse til ren murvegger. Enten prosjektet involverer resurfacing eksisterende betongvegger eller alle nye bygg, er det en overflod av faux teknikker og utførelser å legge til farger, dybde og dimensjon

Du trenger:.
Hand murskje
Sjablonger.
Latex maling.
Maling roller.
Pensel.
Gamle filler.


en.
Bruk faux murstein sjablonger for å skape inntrykk av en antikk murvegg. Brick veneers, presenteres enten inne eller ute, låne en touch av antikken til en struktur og dekke tørt og kjedelig vanlig betong. Sjablonger produsert fra tøffe, myke plast er enkle å plassere og maling, og er tilgjengelig i et bredt spekter av design for å etterligne murstein, stein, tre eller flis. Velg enten lim eller ikke-selvklebende sjablonger. Du kan kjøpe dem på nettet eller fra din lokale hjem og hage forsyne sentrum. Påfør maling eller beis over sjablongen følge produsentens pakken. Husk å rense sjablong nøye før du går videre til neste område. Før du bruker din stensiler, pels veggen med en cover lag med latex maling. Velg en farge som etterligner fargen på mørtelen du ønsker å duplisere. Spesielt porøse vegger kan kreve et lag for tilstrekkelig dekning. Velg et vannbasert maling for enkel opprydding, og sørg for å velge en høy kvalitet, vaskbar maling. Din faux-finish veggen vil vare i mange år og trenger bare en og annen vask eller touch-up.
to.
Ansett en hånd brett eller en tekstur verktøy å innprente kreativ design på betong. Fersk betong kan være teksturert samtidig vått, mens gammel betong er dukket med troweled-på fersk sement. De ulike teksturer som kan brukes på betong er begrenset bare av fantasien av håndverkeren. Eksperimenter med blader, treklosser, frimerker, skjermer og grov klut til du oppnår et mønster som behager deg. Bruk revet strimler av papir for å skape en realistisk rock finish. Den revet kantene av papiret ligner sprakk bergarter.
tre.
Bruk acid stain å teksturerte betong for å lage et nytt og uvanlig finish. Stained betong, også kjent som farget betong, er en populær metode for å legge varme og farge til en kjeller vegg, terrasse eller betong birdbath. Påfør en base strøk av den primære fargen først og følg med "vasker" av gjennomskinnelige farger til du oppnår ønsket resultat. Påfør flekken med en børste, rull eller fille. Tørk av overflødig farge med en fuktig klut.

Tips og advarsler


 • Husk når du søker sjablonger som din base strøk vil være fargen som viser gjennom etter sjablongen er anvendt. Velg en "morter" farge å blande med sjablongen design, det være seg murstein, stein, fliser eller tre.
 • Andre artikkelen

 • dekorative ideer til veranda skinner
 • hvordan kombinere veggmaleri farger
 • hvordan å måle størrelsen på en takvifte
 • Hvordan velge maling farge
 • hvordan å henge et sconce for et vindu skjerf
 • hvordan du kan dekorere en gammel verden stil soverom
 • forsyninger for resilvering speil
 • ulempene med murstein fin¦r
 • hvordan å ta ribber ut av faux tre persienner
 • typer bayerske Kina
 •