maling ideer for små rom

maling ideer for små romLegge maling er en rask og relativt billig måte å endre utseende på et rom. Men, med små rom, riktig maling valg og maling stil er avgjørende for å gjøre den begrensede plassen se større og mer komfortabel. Nedenfor er noen maling ideer og tips for små rom, men før du dykke inn i noen maling prosjekt, vurdere å få maling prøver og kort fra din lokale maskin eller maling butikken for å teste fargene på veggene før du maler plassen.

Bruke Sterke farger i små rom

Det er noe sant i ideen om at maleriet et rom mørke farger vil gjøre det synes mindre, men ikke unngå mørke farger helt å male små rom. Mørke farger ofte kamuflasje kanter, skygger, og derfor dybdesyn, derfor bruke dem med måte. Bruk mørke farger i kombinasjon med lys og medium farger. Opprett en dynamisk utseende ved hjelp av lyse fargetoner for trim, medium til medium-lyse fargetoner for vegger, og mørke farger for aksent vegger eller dører. Bruk maling fra en tilsvarende palett for veggene og trim og bruke en kontrastfarge for dialekten fargen. For eksempel kombinere krem trim med salvie grønne vegger og en brann-motor rødt aksenten, eller off-white trim med lys blå vegger og en sjokolade-brun aksent for maling ordninger som pop med farger og kombinere lys, medium, og mørk.å skape visuelle illusjonen av en større plass, fortsetter en solid farge gjennom flere rom eller områder i hjemmet ditt.

Lage Dybde med Paint i små rom

Opprette dybde i din lille plassen vil gjøre det ser større ut. Paint horisontale striper rundt en plass å trekke betrakterens øyne rundt i rommet. Bruke et bredt sammenhengende stripe som strekker seg rundt alle veggene i rommet for å skape en følelse av dybde. Den brede stripen vil gjøre rommet vises lenger, så det trekker øyet fremover.For rom med flere farger, bruke farger fra samme fargepalett (for eksempel krem, tan, og sjokoladebrun) for å skape dybde og samtidig opprettholde et helhetlig utseende. Lag dine farger ved å bruke glasurer eller faux utførelser som stripen maleri, antikt, og lær utførelser for å skape dybde og tekstur i din lille rommet.

bruker mønstre Når Maleri Små Rom

mønstre som geometriske og organiske former kan brukes i to svært forskjellige måter å male et lite rom: å skape samhold i et rom, eller å bryte opp en plass. Gjenta samme eller lignende maling mønster på veggene i rommet eller mellomrom du vil skape sammenheng mellom og bruke ulike maling mønstre eller en vekslende visning av maling mønstre og mellomrom for områder du ønsker å lage distinksjoner mellom. Når du arbeider med mønstre, bruk myke nøytrale toner som koordinere med møbler for å unngå overveldende møblene og legge for mye vekt på veggene, noe som vil skape en illusjon av et mindre rom.

Andre artikkelen

 • baby Oppbevaring ideer
 • hvordan å velge farger når du maler en to-etasjers store rommet
 • hva er de ulike stiler av draperier?
 • en liste over soverom temaer
 • bad style ideer
 • drop blad tabellstiler
 • installere vinyl fliser over eksisterende vinyl gulv
 • hvordan å finne verdien av Waterford Crystal
 • rimelig baby room ideer
 • hvordan du kan dekorere en liten sunroom
 •