leilighet interiør ideer

leilighet interiør ideerMange leilighet leieavtaler begrense eller forby maling eller struktur endring, noe som begrenser dekorere valg. If du dekorere en leilighet, se etter ideer som kan skape stil uten å bryte vilkårene i leieavtalen din ved å velge frittstående møbler eller eksisterende struktur.

Enkelt Møbler

I mange leiligheter, er plass en stor begrensning for interiørdesign. Å skape inntrykk av plass uten å ofre stil, bruke enkle, lav profil møbler. Sofaer og stoler uten armer øke den tilgjengelige plassen i rommet, for eksempel, og sofabord med rene linjer ikke avbryte siktelinjen. Når du velger pulter, bokhyller og andre møbler, se etter elementer som er grunne;. Huske på at en enhetlig finish vil redusere det visuelle rot i leiligheten, noe som gjør rommet ser mer åpne

Fargerike Stoff

Selv når du ikke kan male veggene i leiligheten din, kan du legge til farger med stoff vegg-omheng, gardiner, puter og aksent. For å legge til fet områder med farge eller mønster på veggen, finne et stoff du liker og kjøpe lengder som vil kjøre nesten hele høyden på vegger. Sikker på toppen med gardinstengene å skape dybde i avstand fra veggen. Bruk to eller tre paneler i samme mønster, eller finne kunstnerisk kontrastfarge mønstre eller farger for å live opp rommet og fungere som en kunst stykke.

Struktur

Mange av leilighetene, spesielt nye konstruksjoner, mangler den arkitektoniske kompleksiteten av hus . For å kompensere og dybde til et rom, finne møbler og tilbehør som bruker strukturert materialer, som for eksempel kurvfletting taburettene eller stoler med tykt møbelstoff. Hvis lease lar deg pund hull, kan du legge tekstur og dybde til vegger ved å henge en rekke rammer og hyller.

Extra Storage

En av de vanligste problemene i leiligheter er en mangel på lagringsplass. Velg innredning med skjulte rom, som sofabord og sidebord med hule interiør eller senger med skuffer under. Du kan også lage din egen lagringsplass ved å skyve to høye bokhyller mot veggen og henger stoff foran det for øyeblikkelig skjult plass og lagt til visuell interesse.

Skift lysarmaturer

Mange av leilighetene har lignende bland lysarmaturer eller lysstoffrør. Hvis leiligheten har vanlige lyspærer, skifte ut lysarmaturer med flere interessante versjoner å trekke øyet oppover og legge til visuell interesse. For leiligheter med fluorescerende lys, er å legge lamper rundt i rommet for mykere belysning og en mer behagelig atmosfære.

Andre artikkelen

 • fakta om fluorescerende lyspærer brukes i skolen
 • hvordan å henge ratanstoler
 • hvordan å lage en fotball jersey skjerm sak
 • hvordan å lage en styrofoam vindu gesims
 • rosa og brun soverommet ideer
 • outback shack dekorere ideer
 • hva er lava lamper laget av?
 • diy dekorasjoner for en strand-stil
 • Odd-formede vinduet behandling stiler
 • Badet tilbake splash flis ideer
 •