land barnehage ideer

land barnehage ideerNår du bor i et tradisjonelt utformet hjem, kan et land barnehage legge til en touch av gammel stil. Som du planlegge innredningen for barnerommet, vurdere elementer som vil bringe inn følelsen av et landsted samtidig legge til funksjonalitet på plass. Velg elementer som vil være egnet for det første året av barnets liv, og som kan bli tatt i bruk som han eller hun blir eldre.

White Walls

For den rene, åpne følelsen av en hvitkalkede herregård, bruk hvit maling for veggene i barnehagen din. Den hvite basen vil reflektere lyset som er tilgjengelig for å skape en lys følelse, og vil tjene som et blankt lerret for andre designelementer.

Natural Wood

I et landsted, er møblene gjerne laget i en varm, naturlig fargetone. For å gjenskape den følelsen i din barnehage, se etter en crib, gyngestol og stellebord i ett nonpainted tre med en enkel finish. Furu og eik er både solide kandidater og hver gir en annen følelse i rommet.

Borders eller Bakgrunn

Hvis du vil legge anstrøk av landet blomster og planter, bruke tapeter eller grenser. Unngå overveldende rommet med blomster ved tapetsering bare den øvre halvdel av veggene, dekker den nederste halvdelen i hvitt wainscoting. Hvis du foretrekker et enklere prosjekt, bruke sjablonger eller en pinne-på grensen til å lage en enkel blomst mønster langs toppen eller midt på veggen.

Antikviteter

For en barnehage som har snev av tradisjon, ser for enkle landet antikviteter. Du kan velge antikke leker for å vise på hyller eller se etter gamle metal vanning bokser eller vaser til å fungere som både kunst og lagring. Hvis du kan finne dem, antikke barnebøker lage dekor elementer som legger til landet atmosfæren, de kan være innrammet eller sett åpent på hyller i en barnehage.

Accents

Cozy aksenter i varme farger skaper en varm, hjemmekoselig atmosfære i barnehagen din. Se etter området tepper for å dekke tregulv eller å plassere på toppen av teppe og finne en afghansk eller teppe til å kaste over baksiden av en gyngestol. En kar gir en umiddelbar følelse av et landsted, og fungerer som ekstra lagringsplass.

Rustikke møbler

Hvis du er ute etter å designe en barnehage som har en rustikk følelse, kan du bruke tre elementer med et værbitt finish. Du kan finne denne typen brikke antikke butikker, eller du kan kjøpe nye elementer som er distresset skal vises slitt. Velg denne typen av tre bare for elementer som barnet ikke vil komme i kontakt med, som hyller og skap, som det kan ha skarpe kanter.

Andre artikkelen

 • vindu behandling ideer for små vinduer
 • designe en liten stue
 • tidlig american primitive dekorere tips
 • girl’s soverom tips
 • decor ideer til en jente’s rom
 • lage en Slipcover for ottoman din
 • interiørdesign ideer for tenåringer
 • gardin ideer til å lage et lite vindu ser større
 • hvordan å designe benken flis mønstre
 • ideer for rust-oleum tavla maling
 •