instruksjoner for et stoff dekket headboard

instruksjoner for et stoff dekket headboardEn tilpasset hodegjerde gir farge og tekstur til et soverom med letthet. Å finne en egnet hodegjerde på en butikk er både dyrt og begrense dine muligheter. Fabric butikker tilbyr et bredt utvalg av stoffer. Kjøp et enkelt stoff, eller sy sammen ulike paneler på noen måte du kan tenke. Legge til en skum base til hodegjerde vil tilby komfort. Du kan velge tykkelse på skummet som passer dine behov

Du trenger:. .
Fargeblyanter
Paper.
Målebånd.
Kryssfiner.
Skum.
2 fot
 med 4 fot
 trelast.
Nails.
Hammer.
Fabric.
Stifte pistol.
Needle.
Tråd.
Saks.

Design


en.
Se på fargene og objekter på soverommet for inspirasjon. Å ha en tydelig design i tankene når du gjør et design prosjekt vil forenkle prosessen og hjelpe deg å unngå feil. Tegn et rektangel på et ark og bruke fargeblyanter til å tegne ønsket design.
To.
Mål bredden på sengen. Bestem hvor høy du ønsker headboard å være. Skriv disse dimensjonene på design ark. Måle hvor langt opp fra bakken sengen er. Tegn to ben på hodegavl design og legge til denne nye høyden målingen til den samlede høyden.
Tre.
Gå til et stoff lagre og bruke design til å finne passende stoff til utformingen din. Bruk målinger på design arket til å kjøpe en passende stoff størrelse. Du trenger minst en ekstra 6 tommer på alle sider. Kjøp et rektangel av skum som har dimensjonene på hodegjerdet eller være forberedt på å kutte det ned til riktig størrelse.
fire.
På et hjem forbedring butikken, kjøper nok 2 fot med 4 fot trelast å lage en ramme med samme dimensjoner som headboard din. De to sidestykkene av 2 fot med 4 meter innramming bør ha en ekstra lengde for å nå ned til gulvet. Kjøp et stykke kryssfiner med målene på headboard din. Velg spiker som er 1 til 2 inches i lengde og solid.

Bygg


en.
Mange større hjem forbedring butikkene tilbyr en sag service. Du kan ta med materiale til dem å bli kuttet til riktig størrelse. Kutt 2 fot med 4 fot trelast på en båndsag hvis du ikke har tilgang til denne tjenesten, men bruk de nødvendige sikkerhetsforanstaltninger.
To.
Ordne 2 fot med 4 meter trelast rammer stykker på gulvet, og deretter sette kryssfiner hodegjerde på toppen av dem. Hammer spiker inn i rammer biter gjennom kryssfinér med jevne mellomrom.
Tre.
Legg stykke skum på toppen av headboard. Legg panel av stoffet over skum, med det overskytende materialet jevnt hengende over alle sider. Fra hvert hjørne av stoffet, kuttet diagonalt med saks til hjørnet av skum. Overlapping de to delene av kuttet og trekk ned over skummet å danne pene hjørner på toppen av headboard din. Sy disse overlapper sammen med en nål og tråd.
Fire.
Vend hele headboard over slik at stoffet siden vender ned. Trekk overflødig stoff over kantene på headboard på 2 fot med 4 fot innramming. Stift stoffet på plass.
Fem.
Fest headboard til beina av sengen eller lener den mot veggen. Hvis du noen gang ønsker å endre stoffet, må du bare fjerne stiftene på baksiden.

Andre artikkelen

 • hvordan bygge treinteriør vinduslemmer
 • draperi ideer
 • hvordan å skjære kronen på et bord så
 • hva er grasscloth bakgrunn laget av?
 • forsyninger for resilvering speil
 • hvordan du bruker skjerf som et vindu Valance
 • ideer for glamorøse teenage soverommet
 • tips på vann-basert farging av betong
 • gesims bord stiler
 • hvordan du skal male MDF kjøkken skap
 •