ideer for interiørdesign

ideer for interiørdesignDu kan være kløe å pusse opp hjemme, men har ikke ekstra penger til å ansette en profesjonell interiørdesigner eller kanskje du er mer av den praktiske typen og du vil bevise at du har god smak. Uansett hva din motivasjon er, kan du redesign utseendet av ditt hjem interiøret på din egen hvis du er bevæpnet med et par viktige begreper som de profesjonelle bruker.

Mood Board

Start med å lage en stemning ombord. En stemning ombord er en collage som illustrerer "look" du ønsker å oppnå for en bestemt del av huset eller bare ett rom. Den collage kan være laget av tekstil fargeprøver, farger, foto eller magasin klipp av møbler, blomster, planter, kunst og andre ting som vil mest håndgripelig representere hvordan hjemmet ditt er ferdig interiør skulle se ut og føles. En stemning styret trenger ikke å være en faktisk collage, det kan være et virtuelt bilde på datamaskinen.Bruk stemningen brettet som din definitive guide til å velge eller kjøpe hvert eneste element er involvert i hjemmet ditt nye utseende. Det spiller ingen rolle om humøret er asiatiske, tyrkiske, modernistiske eller en eklektisk blanding av disse. Følg brettet og du kan unngå stil inkonsekvenser.

Nye og gamle

Noen ganger et hjem kan se for nye eller for gammel. Bland opp nye møbler eller dekor med noen få loppe-markedet finner eller vintage-brikke kolleger som går godt sammen med det tiltenkte design. For eksempel, for en moderne industriell bad, legge til lys, hemmer gamle vidje og gammeldagse glass for vev, såper eller bomull. Hvis ditt viktigste interiøret temaet svinger mot en Old World formell stil, ikke vær redd for å legge til en circa-21. århundre abstrakte maleri på veggen som matcher rommets humør og farger.

Uniform avskjær

Uansett av stil, maling alle dine veggen avskjær, listverk, dører eller tak i samme farge gjennom hele huset. Vurder en nøytral farge, som hvit, dyp brun eller beige og sørg for at det utfyller de andre elementene på humøret bord.

modernistisk Praktiske løsninger

Uansett dine valgte stilen, kan du oppnå en mer sofistikert utseende interiør ved å vedta noen praktiske, modernistiske prinsipper. Lage større, mer dramatiske områder ved å slå ned ikke-strukturelle vegger. Forstørre eller forbedre måten vinduene er innrammet.Ikke vær redd for å bruke en lys og positiv farge som en overraskelse aksent. An all-rød lenestol eller en lys gul teppe midt i en alt-brun-møbeltrekk stuen er veldig stilig. Gjør din interiøret "rekonfigurerbar" slik at du kan flytte elementer rundt for en ny titt hvis du ønsker det.Hold blomst eller plante ordninger enkel og elegant. En enkelt potteplante eller en stor blomst i en vase er dramatisk nok. Hvis du kan, installere energisparende lamper med dimmer brytere over hele hjemmet ditt. Du kan endre stemningen med belysning og spare energi også.

Andre artikkelen

 • hvor å fjerne spor belysning
 • hvordan gjøre foret draperi paneler
 • ideer for en rosa baby room
 • baby barnehage dekorere ideer for et lite rom
 • gangen møbler ideer
 • hvordan du kan dekorere et lite bad
 • hvordan du kan dekorere en 40s soverom
 • hvordan bygge innendørs rock fossefall
 • levealder av minne skum madrass
 • hvordan å henge Sheers
 •