hvordan planlegge kjøkken tellere

hvordan planlegge kjøkken tellereDet er så mange valg i disse dager for kjøkkenbenken. En solid countertop kan virkelig gjøre et kjøkken føler deg sterk og holdbar. Rengjøring er gjort enklere med visse opsjoner og andre legge delikat skjønnhet til et mellomrom. Husk alle de tingene du gjør på kjøkkenet, ikke bare mat, men spiser, prater og forbereder. Gjør det til en plass du ønsker å tilbringe tid i.

Du trenger:.
Stoff
Målebånd.
Saks.
Cushion pad.
Nål og tråd.


en.
Kom deg opp i morgen og la deg vandre inn på kjøkkenet. Hvor er det første stedet du går? Er det til kaffetrakter med melk eller til stabben med grønnsaker? Noen mennesker liker å hakke grønnsaker rett ved siden av stovetop slik at de kan lett bli kastet inn i en ulmende gryte. Andre liker å hakke dem ved siden av kjøleskapet for praktisk satt bort-tilgang. Forstå dine egne vaner vil hjelpe deg med å utforme den mest praktiske counter space.
To.
Vurder stein. Det finnes en rekke slående farger og stiler. Granitt er et elegant, populært valg for countertops dag. Granitt er en hard stein og svært holdbart. Konstruert stein, derimot, er et flott granitt alternativ. Det er ofte umulig å skille fra granitt, men enklere å vedlikeholde. Konstruert steinen er laget av kvarts partikler, en veldig hard og nonporous krystall som er motstandsdyktig mot riper.
Tre.
Tilby en gammeldags sjarm til en koloni eller land kjøkken med tre. Selv om det er sikkert ikke så hardt som stein det er lett slipes ned for en ny finish hvert femte år. Du kan stain tre for å matche nesten hvilken som helst farge du velger. Dette er en noe høyere vedlikehold alternativ sammenlignet med stein, men det ser flott, dets fe rimelig avhengig av treslag du velger og gi de en så rustikk stemning til et kjøkken.
Fire.

Spice opp benkeplater med farge. Fliser kommer i alle størrelser og farger du kan tenke deg. Tile kan chip med tiden, men heldigvis trenger du ikke sand ned eller erstatte hele countertop, bare flisene som er berørt. Den fugemasse mellom flisene krever litt mer rengjøring enn solid benkeplater, men det legger også til en stil. Du kan utvide flis tellere opp på veggen og legge til en benken for å bringe hele ser sammen.
Fem.
Tenk gjennom hva du har å jobbe med. Hvis skap er malt tre og du har tenkt å la dem være som de er, vurdere hva materialet ville se best med dem. Hvor dypt vil du gjøre din countertops å være og hvor mye plass er egentlig tilgjengelig? Hvordan ser dine apparater som, hvis de er i rustfritt stål de kunne gå med noe, men hvis de er hvite kan du begrense søket litt for å matche dem.

Andre artikkelen

 • hvordan man kan kjøpe et veggfeste elektrisk peis
 • hvordan å tape drywall sømmer
 • høy vegg dekor ideer
 • hvor å installere kjøkken knotter
 • hvordan du kan dekorere en liten jente er plass i en paris tema
 • Slik: låse opp en indre dørhåndtak
 • hvor å endre sokkel tre
 • DIY vinduet gesimser
 • lage spiselige centerpieces
 • glamorøse teenage soverommet ideer
 •