hvordan man skal utforme et hjem i spansk stil

hvordan man skal utforme et hjem i spansk stilFor de som setter pris på stil og design fra Spania eller Middelhavet, oppdatere huset og hagen med en spansk innflytelse til å skape din drømmebolig. Distinkte trekk ved en spansk hjemme inkluderer smijern gjerder, gårdsplass og stukkatur finish. Siden disse funksjonene, og flere er unike for den spanske stilen, kan mye av hjemmet ditt behov for å gjennomgå en overhaling for å oppnå utseendet. Når du har fullført utvendig design, ta spansk stil inn i hjemmet ved hjelp av en rekke funksjoner og arkitektoniske detaljer.
en.
Design utsiden av huset for å innlemme spansk stil og detaljer. Bytt ut eksisterende tak i favør av tung half-pipe spansk terrakotta-fliser materiale. Spansk arkitektur bruker lite skråtak, noe som gir hjemmet en klassisk avkortet utseende.
To.
Dekke veggene med en stucco finish. Maling i kremet beige eller veldig lys brun til å gå med den spanske dekor. Vinduer, dører og verandaer bør funksjonen buet entryways.
Tre.
Fullfør den utvendige designen ved å inkludere balkonger i andre etasje som åpner opp til fronten av huset. Spansk hjem planer på Amazing Plans nettsider utnytte smijern til porter, balkong rekkverk og gjerdemateriale. For landskapsarbeid alternativer, bygge en gårdsplass av terra cotta fliser, grov-hugget benker og potteplanter å gi en utendørs samtale plass som også fører gjestene opp til inngangsdøren.
Fire.
Ta en teksturert vegg titt inn i det indre av hjemmet. Gjør plass til små buede nisjer i hvert rom. Dekke veggene med gips materiale og maling med spanske farger som hvit, brun, blå, rød, gul eller oransje. For en faux tekstur farge, male veggene i en lys farge som hvit, og børste en maling nyanse slighter mørkere over veggen med tilfeldige penselstrøk. Arbeidet rundt veggen til du oppnår ønsket effekt.
Fem.
Dekk etasjer med et løvtre materiale eller naturlige flis, som terra cotta eller keramiske. Legg fargerike spanske gulv tepper til å legge til komfort og aksent farge til rommet.
6.
Kjøp mørkt tre møbler for å plassere rundt i rommet. Hold møbler til et minimum for å holde plassen fra ser rotete ut. I tillegg, se etter møbler stiler som inneholder smijern design med den mørke skogen for en spansk utseende.
7.
Komplett stemningen på spansk-stil hjemme ved å legge minimal tilbehør. Spansk-inspirert veggen kunst er ideelt, så vel som naturlig keramikk, urner eller levende malt potter som skal plasseres på gulvet eller flytende hyller.

Andre artikkelen

 • hvordan du kan dekorere et galleri kjøkken
 • Slik flis en runde bordplate
 • flislegging et kjøkken vegg
 • hjem dekorere designstiler
 • hvordan du kan dekorere en liten leilighet på et budsjett
 • hvordan du bruker digital fotoramme med en mp3-spiller
 • hvordan å designe en malt speil ramme
 • dusj sikkerhet bar ideer
 • klasser å ta for interiør designer
 • definisjon av pilaster med akantus
 •