hvordan du kan dekorere et vindu med gardiner og tømmer blinds

hvordan du kan dekorere et vindu med gardiner og tømmer blindsHele utseende og følelsen av et rom kan endres dramatisk med tillegg av et vindu dressing. Gardiner og persienner kan bidra til å gi et rom en "levde i" følelse samt gir privatliv, filter lys eller blokkere ut lyset helt. Mange velger å bruke gardiner og persienner som eget vindu behandlinger av frykt for overveldende rommet. Men når omsorg er tatt, er det mulig å attraktiv kle et vindu utnytte begge. Tømmer blinds gjøre et fabelaktig valg for sammenkobling med gardiner

Du trenger:.
Timber persienner.
Gardiner.
Gardin stang.
Montering maskinvare.
Målebånd.
Blyant.
Notisblokk.


en.
Mål vinduet du har tenkt å dekorere. Mål bredden på vinduet for både innvendig montering og en utenfor mount. Legg merke til lengden målinger for begge typer monterer også.
Skriv ned denne informasjonen.
To.
Vær oppmerksom på form og komponenter av vinduet. Observer sin trim former og rammer. Bestem om du ønsker å vise dem av eller dekke dem fullstendig. Forfattere Mark Montano og Carly Sommerstein oppgir at det er viktig å vurdere et vindu behandling form, måten gardiner, persienner og vinduet under vil se, og dens funksjon, hvordan behandlingen vil hjelpe vinduet for å gjøre jobben sin.

3.
Bestem stilen av tømmer blinds som du ønsker å bruke til å dekorere vinduet. Timber blinds kommer i en rekke forskjellige stilarter, blant annet tømmer venetianske og tømmer vertikale persienner. Disse tre persienner kan opprette instant varme i et rom på grunn av deres naturlige utseende, og deres gode isolerende egenskaper gjør dem energieffektive også. Bruk dem til å blokkere sterk varme om sommeren, samt stenge ut den ekstreme kulden om vinteren.
Fire.
Velg design, farge og stoff til gardiner du vil pare med tømmer blinds å fullføre vindu behandling. Enten du planlegger å kjøpe gardiner eller gjøre dem hjemme, se etter ideer rundt deg. Interiør designer Heather foreslår Luke du bruker naturen som en kilde til inspirasjon. Når du har bestemt deg, velger du den høyeste kvalitet materialer som du har råd.
fem.
Velg en gardin stang som vil jobbe med behandlingen. Bestem om du vil ha en dekorativ stang som er en del av hele design eller en stang eller stang som bare har en funksjonell hensikt. Ifølge Montano og Sommerstein, kan dekorative stenger være laget av metall, tre eller plast, har koordinerende braketter, hold-backs og ringer, og kommer i stiler som spenner fra historiske til moderne. Stenger eller stenger som vanligvis er skjult er flate stenger, sash stenger og strekkstag.
6.
Monter tømmer persienner og gardiner i vinduet. Følg veiledningen som følger med persienner, gardiner og montering hardware. Bruk en innside mount for tømmer blinds, og en utenfor mount for gardiner som du har valgt å oppnå det utseendet du ønsker.

Tips og advarsler


 • Vurder de samme prinsippene du ville gjort for å designe din garderobe når sammenkobling gardiner med tømmer blinds.
 • Andre artikkelen

 • om kobber veggdekor
 • hvordan å vaske olje malekoster
 • hvordan prisen egendefinerte vinduet behandlinger
 • ideer for blomster borddekorasjoner
 • Slik plass vegg sconces for en familie rom
 • Hvordan kan jeg finne ideer til et veggmaleri?
 • typer Valence stil gardiner og forheng
 • dekorere med sirkel speil
 • hvordan du installerer et tre lukker
 • hvordan du installerer en spenning gardin stang
 •