hvordan du installerer marmor fliser foran inngangen til et hjem

hvordan du installerer marmor fliser foran inngangen til et hjemInngang måter er imot de første besøkende inntrykk av deg og ditt hus. Lys opp entryway med et nytt strøk med maling på begge sider av døren. Legg potteplanter utenfor og kanskje en benk. På innsiden av inngangen, skifte ut slitne slitte tepper for marmor fliser

Du trenger:. .
Chalk loddlinjen
Sparkel.
Marmor fliser.
Thinset sement.
Tile avstandsstykker.
Fugemasse float sparkel.
Klut.
Sponge.
Vernebriller.


en.
Mål området som skal flislegges. Multipliser lengden av bredden for å komme fram til det totale antall kvadratmeter med fliser nødvendig. Legg til en ekstra 10 prosent for å kompensere for brudd og feil. Hvis mulig, gjør det flisbelagte området lik hele fliser. For eksempel, hvis entryway er 4-by-4-fot lang, vil 16 12-tommers fliser være nødvendig. Ingen av flisene må kuttes. Det er mulig å fudge litt ved hjelp av bredere fugemasse linjer mellom flisene.
To.
Velg fliser som er alt omtrent samme farge. Fordi marmor er en naturlig stein, varierer fargen fra steinbruddet til steinbrudd, og selv fra parti til parti fra samme steinbrudd. Bestill alle nødvendige brikken på en gang. Intermix flisene fra ulike bokser.
Tre.
Fjern nåværende gulv, som teppe eller tre. Hvis inngangen er på en historie eller høyere nivå, kan det være nødvendig å installere sement Backer bord før marmor fliser.
Fire.
Ta et lodd linje med kritt på gulvet i midten av området som skal flislegges like langt fra sidene. Legg ut marmorfliser fra den linjen til endene av området som skal flislegges. Flisene på endene skal ha samme bredde. For eksempel, ser det ikke ut profesjonell til å ha en 10-tommers flis på den ene enden og en 4-tommers flis på den andre. I stedet, hvis du flytter den krittstrek over tre inches, vil begge ender flisene være syv inches.
Fem.
Bland thinset per etiketten retninger.
6.

Smear baksiden av den første brikke med en halv tomme lag thinset med murskje. Legg flisen ved siden av krittstrek og i den ene enden av portrom. Smør den andre brikken. Legg den ved siden av først. Hver flis skal være på nivå med de andre.
7.
inn to fliser avstandsstykker mellom første og andre fliser for fugemasse. Avstandsstykkene holde fliser med jevn innbyrdes avstand.
8.
Fortsett å legge den første raden med fliser. Fortsett på samme måte til hele inngangspartiet måten er flislagt. La området tørke i minst 24 timer.
9.
Vask av eventuelle thinset fra forsiden av flisene med stein renere. Meisel noen thinset som er betydelig over flisen i fugemasse linjene. Tett flis per etiketten retninger. Mesteparten av tiden du kan spray fangstskuta på flisen, la det tørke og deretter spray på et lag. Den sealer holder mørtel stikker til ansiktet av marmor. Marmor er porøs og krever to strøk med sealer.
10.
Bland opp fugemasse per pakken. Skyv fugemasse inn i sprekker mellom flisene med fugemasse murskje. Etter 15 minutter, med en fuktig svamp, tørk av mørtel linjene til de er myke og litt under marmor. Tørk av fugemasse som er på marmor med en fuktig klut. Buff med en tørr klut.
11.
Seal gulvet igjen inkludert fugemasse. Sealer hjelper fugemasse renere.

Tips og advarsler


 • Før flislegging, sørge for at portrom døren vil kunne åpne over flisen.
 • Bruk en maske når du blander det thinset og fugemasse.
 • Andre artikkelen

 • hvordan du kan dekorere en liten stue for christmas
 • cool pute ideer
 • hvordan du installerer trådløse persienner
 • bokhylle dekorere ideer
 • hvordan å tegne skisse for et nytt hjem
 • hvordan å skjære skap trim
 • gardin tie tilbake ideer
 • design ideer for kjøkken
 • hvordan å designe en stor kortstokk
 • fakta om belysning
 •