hvordan du bruker vann når du søker vinduet film

hvordan du bruker vann når du søker vinduet filmVindu film består av et tynt, farget lag av plastfolie som blokkerer sollys i å trenge inn vindusglass. Den kommer i ulike mørke nivåer og i noen tilfeller selv har design på den. Filmen virker ved å reflektere sollys vekk fra et vindu tilbake til utendørs. Resultatet er mindre falming av møbler og en reduksjon i innetemperatur. Når du installerer vinduet film, bruk rikelig med vann for å hindre at filmen kleber seg til seg selv

Du trenger:.
Glass renere
. Lofri klut.
Målebånd.
Whiteboard markør.
Saks.
Sprayflaske.
Baby shampoo.
Nal.
Barberblad.


en.
Rengjør vinduet godt med glass renere og en lofri klut.
To.
Place et målebånd øverst i vinduet og strekke den nedover for å måle lengden på glasset. Gjenta prosessen for å måle bredden på vinduet glasset også.
Tre.
Rull ut vinduet filmen og bruke målebåndet for å overføre målingene på filmen, legge på minst 1 tomme til lengde og bredde for å tillate overlapping. En tørr slette markør fungerer godt til å skrive på vinduet film. Kutt vinduet filmen ut ved hjelp av skarp saks.
Fire.
Fyll en spray flaske med 1 liter lunkent vann og tilsett 1 teskje av en mild baby shampoo. Sett toppen på spray flasken og rist flasken en gang eller to ganger for å blande. Prøv å ikke lage for mange såpebobler i vannet.
Fem.
Ta tak i hjørnet av vinduet filmen og trekke tilbake det klare beskyttende dekke. Som du skrelle, har en annen person spray den klebrige siden av filmen med vannet løsningen grundig for å hindre at det setter seg fast til noe.
6.
Spray vinduet glasset grundig med vann løsningen til det ikke er tørre flekker. Du kan ikke bruke for mye vann ved anvendelse av filmen, så det er fint hvis vannet begynner å dryppe og kjøre.
7.
Plasser vinduet filmen på glasset og plasser den slik at den overlapper glasset kanten av en tomme på alle sider. Spray øverst i vinduet filmen med vannet løsningen for å dekke det.
8.
Glatt ut eventuelle bobler i vinduet filmen med en nal. Start i midten av filmen og dra nal utover til kantene av vinduet. Hvis nal begynner å holde seg til vinduet filmen, spray filmen med mer vann. Fortsett til det ikke er luftbobler under filmen.
9.
Tørk av overflaten av vinduet filmen med en lofri klut for å fjerne alle spor av vann.

10.
Plasser et barberblad i ytterkanten av vindusglass i en av de øverste hjørnene. Flytt bladet hele veien rundt ytre kanten av glasset å klippe av overflødig vinduet filmen.

Andre artikkelen

 • hvor å fjerne en dør støtfanger
 • unike dekorere prosjekter
 • Leiligheten dekorere tips for et soverom
 • hvor å oppdatere en grå stein peis
 • blomst petal lysarmaturer
 • hvordan å male ett rom forskjellige farger i en flat
 • hvordan du installerer interiør murstein finer
 • hytte kjøkken stiler
 • enkle måter å dekorere hjemmet ditt
 • hvordan du velger kronen
 •