hvordan å male et rom zebra

hvordan å male et rom zebraHvis du er fascinert av grasiøs sebra, som synes å være en mashup av en hest, giraff og rådyr, kan du bruke dyrets levende svart og hvit stripete pels som inspirasjon for ditt neste hjem prosjektet. Slå et rom fra kjedelig til fab med et par av forsyninger og et par strøk med maling. Med litt innsats, vil du føle at du midt i en afrikansk safari

Du trenger:. .
Caulk
Sandpapir (valgfritt).
Drop klut.
Hvit maling.
Svart maling.
Paint ruller /børster.
Maskeringstape.
Laser eller herre.


en.
Flytt alle rommets møbler inn i midten av rommet, eller optimalt, inn i et annet rom for å gi deg selv nok plass og unngå drypp. Ta bilder, hyller, plakater og veggtepper av veggene.
To.
Fyll hull igjen fra bildet kleshengere og negler med caulk, ta vare å skrape ut massen med mot overflaten av veggen.
tre.
Fjern gammel maling, tapetlim eller noen ujevnheter på veggen med sandpapir, om nødvendig.
fire.
Sett ned en dråpe klut på gulvet og over eventuelle gjenstander fortsatt i rommet.
fem.
Paint hele rommet hvitt ; bruk valser eller bred pensel for å spare tid og krefter. La malingen tørke. Hvis fargen er noe ugjennomsiktig eller ikke så lyst som du foretrekker, gjenta maleriet prosessen hver gang et lag tørker.
6.
Test en liten del av veggen for tackiness. Hvis malingen er helt tørr, rulle maskeringstape og begynne å stripe veggen. Start på taket og rulle linjer med maskeringstape hele veien til gulvet, ved hjelp av en laser eller linjalen for å få rett. Zebras stripene er faktisk skråstilt, så hvis du foretrekker å arbeide på en skrå, start øverst i hjørnet på en vegg og arbeide ned mot motsatt hjørne av den samme veggen. Fordi en linje med maskeringstape er trolig for tynn for en stripe, legge til et par lengder med tape rett ved siden av hverandre, danner en tykkere bredde på tape.
7.
Arbeid deg rundt i rommet, og legger til "striper" av maskeringstape ca 1 meter fra hverandre. Pass på at tapen overlapper uten noen del av den hvite malingen titte gjennom.
8.
Gjenta maleriet prosessen med svart maling. Male hele veggen, ruller rett over strimler av maskeringstape. Ett strøk svart maling vil trolig være nok, men hvis ikke, la alt helt tørr, og gjenta prosessen. La malingen tørke helt.
9.
Test et stykke maskeringsteip i hjørnet av rommet ved å forsiktig løsner opp fra bunnen. Hvis den kommer gratis og enkelt, fortsetter å trekke resten av lengden av båndet, hvis ikke, gi det litt mer tid til å tørke. Fjern alle tape fra hele rommet, avsløre svarte og hvite zebra striper.

Andre artikkelen

 • wainscoting ideer til trappen
 • Slik fjerner du en keramisk håndkleholder
 • hvordan gjøre fløyel gardiner
 • enkle måter å lage en hjemmelaget bokhylle
 • lage spiselige centerpieces
 • slip cover alternativer
 • hvordan du installerer marmor fliser foran inngangen til et hjem
 • hvordan du kan dekorere et galleri kjøkken
 • hvordan du oppretter en kaffe-table bok
 • strandsitterstue soverom design ideer
 •