hvordan å lage et soverom titt land viktoriansk

hvordan å lage et soverom titt land viktorianskDronning Victoria regjerte 1837-1910. Viktoriansk stil var frodig og elegant, med utsmykkede tilbehør og tunge materialer. Men når viktoriansk innbyggerne dro på ferie, eller trakk seg tilbake til landsbygda, endret smaker litt. Denne stilen, kalt Country viktoriansk, ligner viktorianske men er mer lys og luftig i sin presentasjon. Country viktorianske er et populært valg for soverom dekorasjon på grunn av avslappende, avslappet steming den utgår

Du trenger:. .
Paint
Wallpaper (valgfritt).
Sengetøy.
Rustikke møbler.
Antique tilbehør.
Knickknacks.


en.
Bestem deg for en fargepalett som passer Country viktorianske stilen. Først, forstår at dette ser er inspirert av Victorians 'seaside ferie hus og hytter, så lunefull, sjø-inspirerte nyanser er veien å gå. Begynn med pastellfarger som rosa, blå himmel, hav skum eller mint grønn, fersken eller kanarifuglen gult. Par disse pasteller med en mørkere, naturlig skygge som skogen grønn, lilla og indigo, men hold mørkere farger sparsom på din dekorere.
to.
Dekorer veggene. Helt hvitt eller pastellfarger vegger fungere perfekt for å fange sollys i rommet. Hvis du er ute etter noe mer dramatisk, kan du også velge bakgrunnsbilde, som alltid var i stil for Victorians. Hvis du bestemmer deg på tapet, unngå en mørk skygge. I stedet finner et bakgrunnsbilde med en pastell eller hvit bakgrunn og et gratis lett forgrunnen.
Tre.
Kjøp sengetøy, eller kjøpe stoff til å lage dine egne. Hvis du velger mønstre, velger rike, var tunge, utsmykkede mønster med striper eller scalloped design i klassisk viktoriansk stil som holder med fargepaletten Blomster mønstre også populært. Fabric skrives med lunefull scener vil bevare feriehus ser du prøver å oppnå. Hvis innkjøp nonpatterned materialer, unngå typiske viktorianske stoffer som fløyel og silke. Siden Country viktorianske hus ble i landet eller serveres som feriehjem, var stoffene mye lettere og luftig. Lace, chintz, bomull og gasbind er alle egnet erstatter. Blonder og gasbind er spesielt bra for vinduet behandlinger på grunn av hvor fritt de lar sollyset helle i. En enkel hvit quilt kan fungere som et sengeteppe.
fire.
Dekorer med rustikke møbler typisk for perioden. Armoires, nattbord og kommoder med et kornet tre finish, og sitteplasser trukket med en lett brodert stoff, overstuffed og plump, ville fungere perfekt. Wicker møbler er et annet alternativ.
Fem.
Finn tilbehør å binde rom sammen. Country Victorian handler om komfort og en liten rot, så kast, puter og tepper pyntet med broderi vil legge til en koselig følelse. Antikke stykker, knickknacks og viktoriansk utskrifter i hele rommet vil skape en autentisk følelse. Hvis du vil holde med havet temaet, kan småstein og skjell fungere fint som tilbehør. Når du velger lamper, vurdere glass oljelamper som passer dine fargevalg.

Andre artikkelen

 • jentenes soverom ideer i uk
 • baby barnehage dekorere ideer for et lite rom
 • hvordan du kan dekorere et soverom på et meget stramt budsjett
 • hvor å fjerne kontakte papir lim
 • interiør detaljer tips
 • instruksjoner for å gjøre dynetrekk
 • bruker speil i innredningen
 • ideer for redoing en tenåringsjente på soverommet
 • hvilke farger passer med gult
 • tips for hengende gardin kroker
 •