gjør-det-selv barnas innredning

gjør-det-selv barnas innredningDekorere et barnerom er spennende, ikke bare for barnet, men også for den voksne. Men det kan bli stressende hvis barnet begynner å ha visjoner av rommet som blir fantasy-orientert eller ikke-rimelig. For å bidra til å få barnet ned til jorden med dekorere ideer, tillate ham å søke kataloger med deg eller bilder fra internett av noen barnerommet som er lavere budsjett, siden du planlegger å gjøre det selv. Diskuter hva farger og temaer han liker eller misliker. Få en følelse for hva han vil og deretter komme i gang.

Du trenger:
Soup bokser (resirkulert)
. Spray maling.
Fiskesnøre.
Saks.
Gardintrapp.
Craft elementer eller små leker.
Clear push pins.
Utdaterte kalenderen eller Storybook.
Clear tape.
Vokst jakke med hette.
Liten, lett utstoppede dyr.
Puslespill.
Puzzle lim.
Ark med papp. MobiltelefoniFiller elementer, for eksempel hjul, runde korn eller godteri (valgfritt).
Hot limpistol.
Soda kategorien.
Hammer.
Nails.
Letter blokker eller Legos.


en.
Omorganiser møblene. Endre retning av sengen og andre møbler av rommet vil gi rommet en gratis face-lift.
To.
Resirkuler suppebokser ved rengjøring og spray-male dem. De gjør effektive blyant eller fargestift innehavere
3
Hang kunsthåndverk fra taket, for eksempel hjemmelaget bygging papir blomster, sommerfugler og stjerner,. . Eller henge leker, for eksempel plast hær menn eller fly. Fest fiskesnøre til elementene, av looping den rundt leken og knyte en knute. Bruk målebåndet til å måle lengden på linjen som du trenger å henge dem slik at de er utilgjengelige for barnet, men vil henge lavt nok for synlighet. Klipp linjen med en saks. Bind en knute i den andre enden av snøret. Stå på en gardintrapp og skyv pinnen gjennom knuten og deretter inn i taket.
Fire.
Klipp ut sider med bilder som barnet liker fra en utdatert kalenderen eller Storybook. Eksempler kan inkludere hester, biler, kattunger eller slott. Trim kantene på disse bildene inn i skyer figurer. Loop klar tape til baksiden av bildene. Tape til veggen i grupperingene. De gjør effektive Veggdekor.
Fem.
Velg en jakke med hette som barnet har vokst til å henge opp ned på veggen. Feste den til veggen med push pinner i hver arm og i hem. Drape det slik at hetten henger ut fra veggen, ikke mot den, og midt på jakken er sagging. Dette er en perfekt liten sac å vise lette små utstoppede dyr.
6.
Trekk de puslespill ut av skapet, spesielt de med manglende brikker. Arbeid i puslespillet med barnet ditt, og når du er ferdig, har du det perfekte bilde for veggen i rommet sitt. Bruk puzzle lim til å feste bitene på et ark med papp. Hot-lim en fane fra en brusboks til baksiden av papp og deretter bruke en hammer og en spiker til å henge i puslespillet på veggen. Fyll ut alle tomme områder med andre elementer, som hjul, runde korn eller godteri.
7.
Spell barnets navn med blokker. Sett dem på en vinduskarm, nattbordet eller bokhyllen. Hvis du ikke har nok blokker av en bestemt bokstav å stave navnet, kan du gjenskape denne samme effekten ved hjelp av Legos. Bruk et varmt lim pistol for å holde dem sammen.

Andre artikkelen

 • hvordan å sette keramiske fliser over muren papir
 • hvordan å lage en tromme anheng lys
 • jungelen maling ideer
 • enkle måter å dekorere jenter rommet
 • hvordan du feilsøker utendørsbelysning
 • rosa og brun dekorere ideer
 • hjemmelaget vin kork trivets
 • hvordan å gjenvinne metall malingspann
 • hvordan sette opp med pre-limt bakgrunnsbilder
 • historie kork gulv
 •