enkelt barnehage ideer

enkelt barnehage ideerDu trenger:
Hand sparkel
. Sjablonger.
Latex maling.
Maling roller.
Pensel.
Gamle filler.

Når dekorere en barnehage, kan det være vanskelig å finne tid og penger å investere i design prosjekter du håndtere graviditet og forberede seg på en ny baby. Som du designe din barnehage, fokus på enkle prosjekter som legger til stil uten at det kreves store modifikasjoner. Som en ekstra fordel, vil dette gjøre det enklere design endringer nedover veien.

Dekorativ Rocking Chair

Som du designe din barnehage, en enkel måte å legge interesse og farge er ved å velge en godt bygget gyngestol. En gyngestol er en viktig del av en barnehage, og du vil tilbringe mange dagtid og nattestid timer i stolen med barnet ditt. Se etter en stor, komfortabel versjon som vil tillate både deg og din nyfødte å døse av under feedings. Fordi stolen er et stort element, kan det være en stor design element. Velg setetrekk i et mønster og farge som passer din valgte atmosfære:. Mykt og trøstende, dristige og fargerike, eller dempet og elegant

Focal Point

Sengen er det naturlige samlingspunktet for barnehage, det er stedet besøkende vil automatisk bevege seg når de slutter med å se den nye babyen. For en slående barnehage design, bruk sengen og veggen over sengen for å lage en design statement. Hold det enkelt, men dramatisk: velg et innrammet svart /hvitt bilde sammen med malte metall monogram bokstaver, eller se etter en kunst print som bruker myke farger og former. Se etter sengetøy som koordinerer med veggen kunsten å lage en sammenhengende setning.

Området Rug

En interessant område teppe kan legge øyeblikkelig stil og karakter til en barnehage uten å kreve mye innsats. For en enkel måte å feste motivet ditt, velg et teppe i en lys farge eller fet mønster, ekko fargen eller mønsteret i elementer rundt i rommet. Hvis du har en rød teppe, for eksempel, kan du binde rom sammen ved å inkludere en rød bilderamme, rød gyngestol og en eller to røde vaser.

Nyanser av krem

I stedet for å utarbeide en kompleks fargevalg , velger sengetøy, barneseng, gyngestol, stellebord og andre designelementer som alle er nyanser av krem. Dette vil gjøre for en myk, avslappende miljø og vil tillate deg å plukke opp ulike gjenstander som du kommer over dem uten å bekymre farge match. Du kan gjøre det samme med noen myke farger: blues, rosa, og greener fungerer bra i planteskoler.

Navn Display

Hvis du har navnet til barnet ditt plukket ut, kan du lage en enkel og pen stykke vegg kunst til å henge over sengen. Finn pre-cut tre bokstaver, som kan kjøpes på hobbybutikk, og maling i myke farger. Bruk en kraftig stiftemaskin til å feste to stykker bånd til baksiden av hver bokstav, og knytte dem sammen på toppen for å lage en bue som vil fungere som en vegg henger.

Andre artikkelen

 • hva er forskjellen mellom interiør og eksteriør latex maling?
 • hvordan du kan dekorere bilder
 • bad-dekorere ideer
 • dusj sikkerhet bar ideer
 • preteen soverommet ideer
 • tre kronen ideer
 • hvordan å male melamin laminat
 • fakta om belysning
 • interiørdesign ideer for en cocktail bar
 • hvordan å male mur og betong vegger
 •