draperi ideer for store vinduer

draperi ideer for store vinduerDu trenger:
Hand sparkel
. Sjablonger.
Latex maling.
Maling roller.
Pensel.
Gamle filler.

Store vinduer som kan være en ressurs for ethvert hjem. Siden de er store de tillater for mer naturlig lys inn i rommet. De gjør et rom luftig og lys og la rommet å føle romslige og innbydende. Store vinduer er pittoreske og fungere som innfallsporter til utvendig utsikt over hjemmet ditt.

Stoff

En mer vanlig alternativ for boliger med store vinduer er stoff vindu behandlinger. Forheng, gardiner og tynne gardiner er blant noen av de mer populære valg på grunn av sin allsidighet. Hvis du rom har et høyt vanninnhold, for eksempel i kjøkken eller bad, da gjøre bruk av lettere stoffer siden de ikke holde på fuktigheten. I rom der personvern er en faktor, da stoffer som er tyngre lindre eventuelle bekymringer. Ta i betraktning at hvis vinduet er i direkte sollys, kan det fade gardiner eller forheng som er mørkere i fargen. Imidlertid er tyngre stoffer godt isolert. Hvis du velger riktig farge, stil eller tekstur, kan de legge karakter og sjarm til ethvert interiør

forheng, gardiner og persienner

Gardiner er en allsidig vindu behandling;. De kan holde lyset ute og varmen i , som er en sårt tiltrengt karakteristisk løpet av de kalde vintermånedene. En vanlig gardin form er de to panel teppe som henger på hver side av vinduet og blir holdt åpen av tiebacks som er typisk laget av samme stoffet i en kontrastfarge. Cafe-stil gardiner dekker kun den nederste halvdelen av vinduet. Cafe gardiner kan bli koblet sammen med en Valance for større vinduer. Hvis du har en merkelig størrelse stort vindu, så skreddersydde gardiner er en løsning. Forheng arbeid som vindu behandlinger for store vinduer, de er tilgjengelige i store mønstre og tunge design. For store vinduer i barnas rom og kjøkken, bomull forheng er det fornuftige alternativet siden de er lett å vaske. Hvis du er ute etter en "grønn" vindu behandling løsning, persienner gir flere muligheter. Øko-vennlig blinds kommer i enten papir, jute eller bambus. Blinds legger en koselig utseende og følelse til enhver rom dekor. Horisontale persienner krever mindre plass, noe som gjør dem enklere å bruke, mens vertikale persienner er best for store vinduer.

Dekorativ Vindusbehandling

Legg til en kreativ touch til vinduet behandling design med honeycomb nyanser. Den sekskantede cellene sørger for god isolasjon, lysstyring og personvern. En annen dekorative vinduet behandling er ballongen stoff nyanser. Disse nyanser gir vinduene en mykere look.

Andre artikkelen

 • hvordan å skjule en ovn og varmtvannsberedere
 • Great Room layout ideer
 • hvordan du legger burgunder til grå faux finish maleri
 • definisjonen av en orientalsk teppe
 • kreative ideer for taper lysestaker
 • oppbevaring organisasjonen tips
 • høsten display ideer
 • hvordan å polstre en spisestue stol sete med varme
 • hvordan gjøre flat-panel gardiner
 • utendørs kjøkken ideer
 •