Slik Brukstid venetiansk gips

Slik Brukstid venetiansk gipsVed hjelp av venetiansk gips kan forandre utseendet på rommet til noe som minner om en Middelhavet villa eller en vakker romersk palass. Dette farget puss bringer utseendet av marmor til veggene gjennom polert tekstur og farger brakt til liv under polering, eller rasping, prosess. Jo flere lag av venetiansk gips du bruker på veggen og Brukstid, jo mer dybde og glans du tar med til rommet ditt

Du trenger:.
Stål sparkel eller # 0000 stålull
. Venetiansk gips.
Myk, ren klut.
Beskyttende overflate:. Flytende såpe eller sjampo klare, bivoks eller syntetisk sealer
Sand papir (om ønskelig).
Vernebriller (hvis pussing eller bruker stålull).


en.
Klar til å begynne burnishing når gipsen er tacky-vått, før den venetianske gips tørker. Dette sikrer at du ikke over-arbeid pussen og la uønskede merker eller rygger som det begynner innstilling. Arbeid i små områder, og har noen til å hjelpe deg hvis mulig.
To.
Bruk en ren stål slikkepott, gå over området holder stålet spatelen på en fem-graders vinkel. Gni raskt i en sirkulær bevegelse samtidig som du presser på spatelen. Du vil begynne å merke en gloss begynt å dukke opp over overflaten mens du Brukstid-graden av glans vil variere i ulike områder av gips-og fargen vil begynne å utdype i enkelte områder. Jo mer du Brukstid, jo mer overflaten vil glød med glans eller polish du oppretter med stål spatelen. Brukstid til du har nådd det nivået av glans ønsket. Du kan også bruke en super-fin (# 0000) stålull til Brukstid. Stålull tendens til å blande farger varianter mer og få ut mer av en glans enn en stål slikkepott.
Tre.
Fortsett burnishing til du har oppnådd den glansen eller polish du ønsker, men vær Pass på å ikke nick gips som du burnishing. Jo mer du Brukstid, blir mer holdbare på venetiansk gips.
Fire.
Påfør et tynt lag lapp av venetiansk gips over et område hvis du tilfeldigvis nick eller riper i gips. Gjenta trinn 1 til 3.
Fem.
Rengjør overflaten med en myk, ren klut til å fjerne eventuelle rester fra burnishing etter at gipsen er tørr, og før forsegling.
seks.
Bruk en sealer, som flytende såpe (som kan utdype farge), bivoks (som bringer ut gipsen naturlige glans) eller en syntetisk sealer spesielt utviklet for stukk eller naturlig stein (pass på at du bruker en ikke-forsterke syntetisk sealer så det vil ikke endre farge). Tetting av gips gjør pusset overflaten mer holdbar, enklere å rengjøre, og hjelper det å opprettholde det er farge og glans. Ved tetting med flytende såpe, bland en flytende såpe (ikke bruk såpe) eller en klar sjampo blandet med vann (1-til-1 ratio). Tørk av flytende såpe /vann-blanding på med en ren klut etter at gipsen har tørket helt. Hvis du velger bivoks, gjelder også etter at gipsen er tørr i tynne strøk med en myk klut og buff etter hvert strøk. Syntetisk lakk bør brukes i høy trafikk eller høy-fuktighet mellomrom. Syntetisk selfangere kan bli børstet, rullet, tørket eller sprøytes på (følg instruksjonene på etiketten). En klar sealer vil forsterke fargen på venetiansk gips og gi den en silkematt glans. Hvis du leter etter mer av en glanset glans, Brukstid overflaten til en høyglanset finish, så sel.

Tips og advarsler


 • Sørg for at stål slikkepott er ren og fri for rust. Skitt eller misfarge på spatelen vil vises i gips som du Brukstid.
 • Siden det er forskjellige former av venetiansk gips, må du følge instruksjonene som kommer med den venetianske gips du bruker.
 • Hvis du bruker en syntetisk sealer, teste fangstskuta på et iøynefallende lapp av gips for å sikre at det ikke endrer fargen på gips eller forlate en uønsket glans.
 • Bruk alltid vernebriller når du sliper.
 • Andre artikkelen

 • hvordan du kan dekorere et utendørs bord
 • hvordan å henge et sconce for et vindu skjerf
 • hva er grasscloth bakgrunn laget av?
 • hvordan du kan dekorere et hjem gym
 • de beste måtene å dekorere tenåringens soverommet
 • hvordan du kan dekorere et soverom med svarte møbler
 • dekorere kjøkken med grønne countertops
 • hvordan du installerer dekorative skap dørhåndtak
 • om dekorative putene
 • hvordan å henge gardinstenger på metall dører
 •