hvordan prosjektet et veggmaleri på en vegg

hvordan prosjektet et veggmaleri på en veggEt veggmaleri er et stort maleri som er malt direkte på en vegg. Freskene er ofte laget for å skildre samfunnet historiske hendelser eller å skildre temaer som er viktige for den lokale befolkningen. Freske kunst er populært i Mexico og andre latinske land. På grunn av sin store størrelse, er det noen ganger vanskelig å opprettholde riktig perspektiv når de designer veggmalerier. Projiserer bildet på veggen kan hjelpe med dette problemet

Du trenger:.
Art projektor
. Bærbar datamaskin.
Videoprojektor.

Bruk en Art projektor


en.
Project bildet på veggen ved hjelp av en kunst projektor. Art projektorer er enkle, ganske billig verktøy som reflekterer og prosjektet ethvert bilde som er plassert i dem på overflaten der anslaget peker. Fordelen med kunst projektorer er at, i motsetning til tradisjonelle overhead-projektorer, vil de prosjekt ugjennomsiktige bilder og ikke krever transparenter.
To.
Minimer parallakse ved sentrering projektoren. Parallaksen er forvrengning som skjer når et bilde blir projisert på en overflate i en vinkel, noe som gjør den ene siden større enn den andre. Ved å plassere projektoren i senter av bildet og være sikker på at strålen er nøyaktig vinkelrett på overflaten av veggen, vil du fjerne problemer med parallakse.
Tre.
Trace bildene som er projisert på veggen med en tusjen markør. Denne typen markør fungerer godt fordi spissen vil i samsvar med den grove overflaten av veggen og la en leselig linje. Skiller seg ut av veien av prognoseperioden, slik at du ikke jobber i din egen skygge.

Bruk en projektor


en.
Bruk en videoprojektor på samme måte som du ville bruke en kunst projektor. En videoprojektor kan kobles til en bærbar datamaskin, slik at du kan projisere noen digitale bilder som du har på datamaskinen. Ved arbeid utendørs, arbeid på kvelden så det projiserte bildet vil bli lysere.
To.
Dra nytte av de evner til datamaskinen ved å endre bildet til å passe dine behov før projisere det. Du kan endre nyanser og farger og med fjerne deler av bildet gjennom foto-imaging teknikker.
tre.
Del bildet i mindre deler og projisere dem individuelt hvis du har problemer med et enkelt bilde. Noen ganger kan en enkelt bilde, montert på plassen man maler, vil føre til at projektoren til å være så langt borte at bildet blir uskarpt. Eller, hvis du arbeider på et trangt sted, kan du ikke være i stand til å få projektoren langt nok unna til å gjøre bildet stort nok. Dele bildet inn i seksjoner på datamaskinen din vil løse noen av disse problemene.

Andre artikkelen

 • hvordan å male et kjøkken øy
 • moderne soverom ideer for tenåringer
 • virtuelle malerverktøy
 • dekorere et lite bad med stil
 • hvor å fjerne flis bakgrunnsbilde
 • ideer for et land hytte kjøkken
 • hvordan å plassere et stort område teppe over en slitt vegg til vegg teppe
 • ideer om hvordan du kan lage din egen konge headboard
 • travertin flis benken ideer til bak komfyren
 • Key West interiørdesign ideer
 •