hvordan gjøre plast ser ut som metall

hvordan gjøre plast ser ut som metallLære å lage plast ser ut som metall for din neste kunstprosjekt er ikke veldig vanskelig, bare tidkrevende. Det er få trinn involvert, avhengig av om du ønsker en sølv eller stål (§ 1) eller en gull titt (§ 2) til stykket ditt. Tørketiden til alle maling varierer og avhenger også av klimaet du arbeider i, så starter denne delen av prosjektet foran andre til å tillate ekstra tørketid om nødvendig

Du trenger:.
For sølv eller stål :.
Plastic.
Sandpapir.
Newspaper.
Godt ventilert arbeidsområde.
Gray primer spray maling.
Sølv-eller stål-look spray maling.
For Gold Look:.
Plastic.
Newspaper.
Sandpapir.
Godt ventilert arbeidsområde.
Tan primer spray maling.
Gull-look spray maling.

Silver eller stål Fullfør


en.
Sand din plastdelen for å skape et godt underlag for maling til holde seg til. Hvis du vil ha en sølv se etter ditt kunstprosjekt, ta sandpapir og arbeidet den opp og ned i samme retning rundt hele stykket. Dette gjør små, vertikale slitemerker som etterligner linjene som finnes i ekte sølv. For en glatt, stål finish, ditt arbeid sandpapir i en liten sirkel mønster for å minimalisere eventuelle synlige riper eller merker. Pass på at du sand hele overflaten eller maling kan komme ut ujevn.
To.
Spre avis ned på et godt ventilert område. Dekk hele stykket med grå primer spraymaling. Arbeid i små lag, med korte, jevne tak. Mens maleriet, starte spray litt av en side av arb, og ikke stoppe spray før du har sprayet litt av den andre siden på avisen. Dette forhindrer tykkere områder eller dråper med maling ødelegge brikken når lære å lage plast ser ut som metall for din neste kunstprosjekt.
Tre.
La grunningen tørke grundig før lett spot sliping noen dråper eller hevet områder av grunning maling.
fire.
Spray hele stykke med din kan av sølv eller stål spray maling. Som du gjorde med primer, arbeid i små, korte bevegelser og pass på å belegge hele overflaten ved å starte spray før den treffer kanten av brikke og ikke gi slipp av knappen til den over-spray på avisen på den andre side. Dette bidrar til å sikre jevn dekning. Bruk så mange strøk som nødvendig for å oppnå ønskede resultater.

Gold Finish


en.
Sand hele overflaten av plastbiten. Dette bidrar til å skape et godt underlag for maling for å holde seg til. Hvis du ønsker et naturlig utseende gull, ta sandpapir og arbeidet den opp og ned i samme retning for å skape små vertikale slitemerker. Dette etterligner linjene som finnes i produkter som for eksempel gull barer. For en glatt gull finish, ditt arbeid sandpapir i små sirkler. Dette bidrar til å minimere eventuelle merker som vil bli sett gjennom strøk med maling. Uansett, pass på at du sand hele areal slik at lakken holder seg jevnt.
To.
Spre avisen å beskytte tilstøtende område fra over-spray. Arbeid i et godt ventilert område, bruke en tan primer spray maling over hele stykket. Spray i korte, selv støt, starter spray på avisen på den ene siden av arb din, over overflaten av det og å bare over den andre siden. Å gjøre det på denne måten hindrer utilsiktet forlate tykkere områder av maling på kantene. Sprøyting i tynnere lag tillate deg å sette mer på ved behov.
Tre.
La dette grunning helt tørre før du tar din sandpapir og lett å gå over overflaten der det er noen dråper hevet maling eller andre steder som trenger spot sliping.
fire.
Spray over overflaten med kan av gull spray maling. Som du gjorde med primer, arbeid i små korte bevegelser og pass på å belegge hele overflaten fra side til side, over-sprøyting på både å forebygge tykk maling dråper. Sikre selv dekning er det som gjør lære hvordan å lage plast ser ut som metall for din neste kunstprosjekt vellykket.

Tips og advarsler


 • Hvis du får tykke områder av primer eller lakk, la plast tørke godt før sliping overflaten glatt og re-spyle den.
 • Andre artikkelen

 • hvordan du laster ned gratis tenne romantikk bøker
 • definisjon av en handel bok
 • hvordan du får publisert i et magasin
 • hvordan du skriver et dikt
 • hvordan du får twilight serien for billig
 • hvordan å finne ut hva du skal lese neste
 • hvordan å lage en reklame for en bok
 • hvordan å lage en bok klubb leseliste
 • hvor du skal publisere dine essays
 • Hvordan avgjøre om du skal bruke "der" "deres" eller "de er"
 •