hvordan kan en selger komme tilbake på ebay etter å ha blitt utestengt?

hvordan kan en selger komme tilbake på ebay etter å ha blitt utestengt?eBay Inc. er en auksjon og shopping nettsted basert i San Jose, California. Gjennom feedback mekanismer, kjøpere og selgere kan stemme på hverandre for å holde samfunnet ærlig og av og til, kan selgere få utestengt for manglende skipet elementer, selge falske varer, eller ikke følger eBay retningslinjer. Kjøpere kan bli utestengt for ikke å betale for produkter kjøpt

eBay informasjon

eBay er en online auksjon Selskapet samt et kjøpesenter nettsted som startet i 1995. I 2009 hadde det en omsetning på $ 8,727,000,000. Det raskt utvidet og kjøpt PayPal, et kredittkort betalingssystem, i 2002. Hver dag millioner av samleobjekter, elektronikk, møbler, biler, og hundrevis av andre typer produkter er oppført og solgt over en global plattform. Mye av suksessen til eBay er at det fungerer på ære systemet, selv om det er en tilbakemelding mekanisme for å sikre at selgere og kjøpere er ærlige.

Selger Ratings

En av de viktigste elementene i eBay er at kjøpere og selgere kan la feedback for hverandre. I 2007 eBay begynte å bruke detaljerte selger karakterer ved hjelp av en stjerne system for fire kategorier, inkludert frakt, kommunikasjon og nøyaktige beskrivelser. Hvis en selger blir for mange negative tilbakemeldinger, eller om hans eller hennes star liste faller under et gitt punkt, kan selgeren bli utestengt.

Forbudt elementer

En selger kan bli utestengt for å selge forbudt eller begrenset elementer. Noen av disse inkluderer tobakk, alkohol, narkotika og legemiddeltilbehør, nazi-relaterte gjenstander, forfalsket innspillinger, skytevåpen og kanoner, herunder deler som kunne brukes til å sette sammen en pistol, brukt undertøy, mennesker deler og er fortsatt, de fleste levende dyr, og menneskelige deler og er fortsatt, blant mange andre ting laget for å gjøre eBay i samsvar med lokale, statlige og føderale lover.

Komme gjenopprettet

Mye av eBay's prosesser er automatisert, slik at du kan få et rødt flagg plassert på kontoen din. Dette betyr at et menneske vil da vurdere din konto for å sørge for at du er i samsvar med eBay politikk. Opprette en ny konto vil generelt være mislykket fordi kontoen din er koblet til informasjon som navn, adresse, nettverk tjenesteleverandøren, og bankkontoinformasjon. Du kan kontakte eBay via kontakt siden der du kan be om at noen skal kontakte deg om problemet. eBay vil da kreve at du avhjelpe problemet, inkludert betaling av selger avgifter, løse utestående problemer, legitimasjonskontroll, og til og med lovende skriftlig å ikke bryte reglene.

På eBay skjønn

En frustrerende del av prosessen er at det både er tidkrevende og helt på eBay skjønn. eBay gir generelt selgere til å gjeninnsette en gang, men hver etterfølgende gang det er vanskeligere. Men eBay har et insentiv til å holde aktive selgere på denne siden, og som sådan, generelt arbeider for å forsøke å gjeninnsette sine kunder. Gjentatte suspensjoner for samme overtredelse vil trolig føre til at du bli lagt til en svarteliste og forhindre fremtidig bruk av eBay.

Andre artikkelen

 • hvordan å skrive en kjærlighet roman
 • hva er gamle tegneserier verdt?
 • hvordan du beskytter din skriving i tilfelle innbrudd
 • bevis boktrykk
 • viktige fakta om Anne Frank
 • hvordan å publisere en kristen bok
 • hvordan du kan nyte en regnværsdag i
 • ading1a "u003e hvordan å utgi bøker u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e signere en kontrakt
 • hvordan du lager din egen bok med bilder
 • hvordan bli en bok nerd
 •